Aasta oli äkki siis 2008,oli suvi.Tuli tahtmine Pärnust isa sõbra käest auto osta,autoks oli uhke välimusega,hõbedane Sierra,mis oli autoaias müügis,hinnaks oli tal 15 000.-.Vigasid olid tol korral niipalju,et taga-vasak koopaäär mullitas.Kodus avastasin, et keegi peedu on karteri küljes oleva õlipunni ümaraks keeranud,oleks võimalus olnud,et keevitanud mingi jublaka poldile otsa ja siis välja keeranud aga kuna õli oli just alles vahetatud koos filtriga,siis ei suvatsenud end liigutada.Minu käes läks vahetusee piduriklotsid,nii ees kui taga,treisin taga kettad üle(kuna vibreeris pidurdusel ja olid kõverad).Auto teenis mind ülihästi,ainuke probleem mis vahepeal oli,oli see,et kondeka mass kadus ära ja sellega seoses ei andnud sädeks ega läinud tööle.Sai ka korda tehtud.Siis tuli hetk,mil vajasin töö autot,müüsin enda hõbedase noole maha.Auto jäi veel siis Läänemaale,peale seda müüdi Pärnu,kus mulle üks trahv ka sellega tehti,kuna ei suvatsetud ümber kirjutada ja ma lolli peaga ostu-müügi lepingu ära kaotasin,seega ei suutnud ma midagi tõestada.Peale seda läks see kuhugile Keila lähedale vist,või oli isegi Saue ja rohkem ei teagi.Aaa...mul on üks varu võti Sierrale olemas,kui siiakanti satud võin anda üle...
Aga räägi sa ka,mis plaanid autoga?
Parimat
Vaher