vaba teema, kuid jääme viisakaks

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
kubilius
aktivist
Kontakt:

Re: Inimesi on erinevaid... Arvamusi samuti...

Postitus Postitas kubilius »

bla bla bla, inimesed liiguvad sellegipoolest välismaavahet ka väga tihti.
Kui sulle sellest ei piisanud, siis paneme sellele 130-ga sõitmisele ühe kaubiku ka sleppi. Nüüd võid põlema panna selle opeli näite, vanakooli 2.9 ei suutnud väga, cossu veab ilusti ja kulu 12...
Autoremont ja varuosad pärnus.
58171849 - Janar
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

alar aga kas sa seda tead et võimsamal auto on paremad pidurid? et kui sõidab ökopill 90km/h ja võimas pill 90km/h, siis ohtu märgates jääb võimsam auto lühema maaga seisma
waher
fanaatik

Postitus Postitas waher »

AlarT kirjutas: a sõites, vaid alla 10.

Kuid selles kahtlen ma tugevalt, et cossu scorpa 130-ga sõites 10-ga hakkama saab.
Olen samamoodi Cosworthi omanud,kusjuures ta ei võta küll eriti palju,palju hakkab siis võtma kui ikka ilgelt peale annad,120-130 juures sirgel teel on 10 vägagi reaalne muuseas.
Henn
fanaatik

Postitus Postitas Henn »

Käisin eelülevaatusel - sarniir vajab vahetust vahetan vb. mõlemad kui toote hinnas saan kokkuleppele. Veidi uriseti mu RS rooli pärast, kuid peale fordi logo nägemist võeti vaiksemalt. CO2 mahtus ka piiridesse 1150p/min. pealt unustasin tühikäiku maha keerata. Karteri tuulutus oli ka niisama omapead selle pärast ka oigasid. Mu tuuning esimesed suunatuled neile ka ei meeldinud(mk2 külgmised suunad).
Tegelikult mis mureks on O2 ,veidi kõrge oli, millest see tulla võib- auto sülitab tühikäigul . Kas klappide reguleerimisega saab hakkama või mis ma peaks tegema. Kusagilt laseb õhku läbi nii väitsid ÜV onud.
AlarT
sõltlane

Postitus Postitas AlarT »

Tarmo kirjutas:alar aga kas sa seda tead et võimsamal auto on paremad pidurid? et kui sõidab ökopill 90km/h ja võimas pill 90km/h, siis ohtu märgates jääb võimsam auto lühema maaga seisma
Mis tolku nendest parematest piduritest on kui veab rattad loha või abs rakendub?
Ma tean küll jah, et on päris head pidirud tänapäeval olemas aga need on olemas ka tavalistel autodel.
Samuti on juhireageerimisaeg sama, mis ikka ja pidurite rakendumisaeg sama.
Ehk siis paremad pidurid ei õigusta kihutamist ja ei muuda seda ohutumaks.
Liiklusspetsialistid on seda pidurite teemat ka lahanud ja jõudnud järeldusele, et see ei õigusta kihutamist.
Kergemal autol polegi vaja nii häid pidureid.
Pealegi 200 km/h pealt pole sul piduritest eriti tolku, kui kehv olukord juba käes on.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Henn
fanaatik

Postitus Postitas Henn »

AlarT kirjutas: Pealegi 200 km/h pealt pole sul piduritest eriti tolku, kui kehv olukord juba käes on.
Ei hoia pikivahet ja sõidad eesolijale tagant sisse vä? Loll on see kes tundmatus kohas kihutab ning kihutamiseks polegi pidureid vaja sa ju kihutad mitte ei pidurda.olen näinud kuidas sa kulged töka-töka paide vahel, sellistel kiirustel polegi pidureid vajagi.
Kerge auto+paremad pidurid= lühem pidurdusmaa . Või sain valesti aru.

Veyron will brake from 400 km/h (250 mph) to a standstill in less than 10 seconds, though distance covered in this time will be half of a kilometer (third of a mile)
AlarT
sõltlane

Mis sul sellest, kuidas ma paide vahel sõidan?
Sõidan täiesti normaalselt kiiruspiirangus ja kogu moos.
kubilius
aktivist
Kontakt:

nahhh sa alar hakkad nüüd jälle mingit kihutamisemula ajama ja 200km/h näiteid tooma, ole vait, paistad targem välja...
Ma tõin konkreetse näite sulle, ikka vähe või?
samamoodi tõi sulle tarmo reaalse näite 90km/h pidurduse kohta.
Mis valu sul selle 200-ga on koguaeg? vabanda, aga midagi ikka väga korrast ära või???
Ainult pasandaks oma jura edasi koguaeg ja millestki aru ei saa. Lasteaed ma ütlen...

Edit: Tarmo, pane bänn mulle kui vajalikuks pead aga mul on ikka sitaks siiber sellest alari mulast juba...
58171849 - Janar
3lvis
turist

Postitus Postitas 3lvis »

AlarT sulle on vist vähem mõistust antud kui 1.2 l vabalthingavale diislile. Seni kuni su 2.3 vabalthingav diisel ühest sõiduautost möödasõitu teeb saab võimsam auto 10st sõiduautost ja 5st rekkast turvaliselt mööda, sina aga pead poole sõiduauto pealt pidurdama kuna su lahja mootor ei olnud võimeline 3 km jooksul möödasõitu tegema ja vastu tuli auto. Kumb nüüd ohutum on kas lahja mootor või võimas? Sa räägid siin kuidas uus ja vanaauto kokkupõrkavad ja vana deformeerub kõvasti ning uuel pole -tsenseeritud- viga... Kui sa nüüd oma üliheli füüsikaseadustele mõtled siis mida rohkem auto kokkupõrkel deformeerub seda ohutum on sulle v.a. juhul kui see deformeerumine toimub ainult salongi osas.
"Muide võimsate autodega hakatakse just nappe möödasõite tegema, kuna usutakse nende võimetesse ja asi on veel topeltohtlik."
Pigem sa tunnetad just võimsamat autot paremini kui seda autot millel vajutad gaasi põhja, teed ühe suitsu ja tunnetad, et "Näee 100 pööret on juures" aga noh mis teha ma pole turvaline inimene ju. Tõsiselt nagu kui sa pead möödasõitu kalendriga mõõtma siis see ei ole ohutu aga mida mina tean ma olen ohtlik inimene ja räme huligaan. Mulle jääb mulje, et absoluutselt iga avarii mis toimub saab keegi surma kuna kõik on nii ohtlik aga äkki sa peaksid kaaluma põrandal magamist ka kuna su puidust voodi võib järsult järgi anda ja äkki unepealt tungib puutükk läbi rinnu ja siis ei ole enam airbagist ka kasu. Ma sina oleks siis ma peakski vist valges ja pehmes toas olema kuigi see on ka ohtlik kuna mitte kunagi ei või teada millal maja kokku kukub või mõni rullnokk oma võimsa autoga läbi seina lendab. Üleüldiselt kõik on väga ohtlik niiet kui peaksid ohtlikusest tüdinema siis ma võin aidata sul su piinadest vabaneda... ahja minu kaastunne sinu vanematele... tõsiselt...
AlarT
sõltlane

Ma ju ütlesin, et auto esiots peabki deformeeruma, aga ta ei tohi ka liiga pehme olla, esiots peab olema õige pehmusega/tugevusega ja salong ülijäik.

Igaljuhul ütlen sulle vaid üht, sulle ei jõua ohutu liiklus kohale ja minu juttu pole sa lugenud ja ma ei sõida 3km mööda ja võimas auto on ohtlik endiselt, sina lihtsalt ei jaga matsu välja.

Keegi on teinud konto ,et mind sõimata ja oma lollust näidata?
Miks mulle tuleb kohe tann15/tanel meelde?
kubilius
aktivist
Kontakt:

sa "Tann15" vaata registreerimise kuupäeva...
Nii tähtis sa nüüd vaevalt oled, et keegi sulle kirjutamist 9 kuud ette planeerib :lol:

Tegelt jaa, muidugi, nii ongi, et sina oled jumal ja kõiketeadja ja KÕIK peale sinu siin foorumis on täielikud lambad ja ei saa ikka mitte -tsenseeritud- aru. :roll:
58171849 - Janar
3lvis
turist

Postitus Postitas 3lvis »

AlarT kui ma olen Tann siis sina oled normaalne, peaks vist piisavalt hea võrdlus olema? See, et sulle võimsad autod ei meeldi ei tähenda, et sa pead tulema foorumisse teistele oma mõttemaailma peale suruma. Mulle ei meeldi 1.6 l jne õnnetused aga ma ei tule seda foorumisse kisama ja väitma, et 1.6 on nii ohtlik kuna kõik 1.6 liitrised mootorid lendavad koguaeg laiali mis tegelikult ei ole nii. Avaldasid arvamust? Palju õnne aga üks postitus oleks olnud piisav, sul ei ole vaja mitu lehte sama -tsenseeritud- ajada, sest mitte keegi ei ole sundinud sind võimast autot ostma. Iga autoga võib õnnetus juhtuda niiet võibolla tuleks autod üldse ära keelata ja jalakõndida?
kubilius
aktivist
Kontakt:

Tegelt võiks üldse hääletuse teha, et
1: Kellele meeldivad võimsad autod
2: Kellele meeldivad võimsad autod, aga ei meeldi tavalisest suurem kütusekulu
3: Kellele ei meeldi ja kelle arust võimsad autod on ohtlikud ja mõtetud

Millegipärast on mul selline karvane tunne, et ainuke loom, kes kolmanda variandi pakuks on AlarT...
58171849 - Janar
alar64
aktivist

Postitus Postitas alar64 »

Täna hommikul oma varuvarjant übervõimsa Lada 05-ega tööle tulles mõtlesin et mis surmarelva ma olen istunud.kiirendades tõmbas pea kuklasse nii et teed ei näinud,ohtlikud möödasõidud kaherealisel teel,alla 120 kiirus ei langenud,vihaseid pilke ning vibutavaid näppe täis hommik tõstis mu adrenaliini taset.turvavarustus oli puudulik,hea et turvavöögi peale peale panin,aga see oli vist viga,näiteks kui ma oleks möödasõitu tehes matsu pannud siis kindlasti oleks ma piinarikkast surma kogenud mitte poleks surnud nagu tõeline striitkiller oma übervõimsa 55kw-se püssiga.Minuarust on see ohtlik auto,nii et ma jään oma 49 kw sierra juurde millel on olematu kiirendus ning ma ei sa vähemalt surma kihutades või ohtlikut möödasõitu tehes. :lol:
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Ei saa olla lahja sitavankriga sellist asja nagu ohtlik möödasõit. Selle tegi juba alarT selgeks. Iga möödasõit mis jääb alla 100kw on kainelt kaalutletud ja arvestatud 3km sirge lõiguga kus ühtegi autot vastu ei tule. Huvitav kas AlarT kasutab JK Tires firmat, nr 1 kompaniid maailmas, sest muidu võib juhtuda, et väga turvalisel, lahja mootoriga, autol lõhkeb äkki möödasõidul rehv sama moodi nagu võimsatel autodel alatasa juhtub ja siis pole ikka kasu lahja ja turvalise autoga liiklusesse sukeldumisest.
Siin on nendest rehvidest juttu https://www.youtube.com/watch?v=VjE3NjD ... detailpage" onclick="window.open(this.href);return false; ja üldse Mowglid tuunivad seal kõike turvaliseks ja heaks. AlarT saab ehk õppust võtta.
Sierra Is
Vasta