O: Valuveljemutrid
O: Valuveljemutrid
Tere
Oleks soov siis valuvelje mutreid saada. Kõik 16 tükki.
Yux
Oleks soov siis valuvelje mutreid saada. Kõik 16 tükki.
Yux
Re: O: Valuveljemutrid
need maksavad uuena 5-10 euri mõnes kummuboxis
Nii palju kui mina tean, siis näiteks Fixus küsib 3.20 tükist... ei taha osta pea tuhande krooni eest mutreid... :S
Nii kalli raha eest peab ikka väga eriline mutter olema. Eriti kui arvestada, et tavaliste mutrite hindu mõõdeti sentides krooni ajal.
Eriline ta just ei ole. Kuid kinnine valuvelje koonusega Ford-ile sobiva keermega rattamutter.
Ehk on kellegil vedelemas neid või on plaanis mingi kähmakas kuusakoskisse viia, siis loodaks kaubale saada.
Ehk on kellegil vedelemas neid või on plaanis mingi kähmakas kuusakoskisse viia, siis loodaks kaubale saada.
rinu kirjutas:Nii kalli raha eest peab ikka väga eriline mutter olema. Eriti kui arvestada, et tavaliste mutrite hindu mõõdeti sentides krooni ajal.
Ole hea mees ja postita siia paar kohta, kus oleks ringikäiva koonusseibiga valuvelje mutrid, mis maksavad alla krooni tükk! Ma võtaks omale kohe 1000 tükki ligi!
Sa arvatavasti ei teagi, mis asi on korralik valuvelje mutter?
Päikest
Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!
-
- fanaatik
olen sellega täitsa nõus
oleks pakkuda terve jooks korra kasutuses olnud
mutreid

oleks pakkuda terve jooks korra kasutuses olnud

"ringikäiva koonusseibiga valuvelje mutter" ei ole liiga tavaline. Palun mitte mulle sõnu suhu panna.olbert kirjutas:rinu kirjutas:Nii kalli raha eest peab ikka väga eriline mutter olema. Eriti kui arvestada, et tavaliste mutrite hindu mõõdeti sentides krooni ajal.
Ole hea mees ja postita siia paar kohta, kus oleks ringikäiva koonusseibiga valuvelje mutrid, mis maksavad alla krooni tükk! Ma võtaks omale kohe 1000 tükki ligi!
Sa arvatavasti ei teagi, mis asi on korralik valuvelje mutter?
Päikest
Okei: Paluks siis tavalisi valuvelje mutreid sama hinnaga, mis ma ennist kirjutasin ja võtaks ikka 1000tk ligi. Piisab ainult lingi panekust võin isegi ülejäänud töö ise ära teha!
Päikest
Päikest
Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!
Mutrid ja veljed olemas. Ehk siis võib teema lukku panna.