vaba teema, kuid jääme viisakaks

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
kubilius
aktivist
Kontakt:

Re: Inimesi on erinevaid... Arvamusi samuti...

Postitus Postitas kubilius »

AlarT kirjutas:Jah
Politsei tülitab ikka rikkujaid ja kõige rohkem tülitab politsei suuri ja rohkeid rikkujaid.
Kel on palju trahve, selle sõidustiili ja suhtumist liiklusesse, pole raske ära arvata.
Samuti sellised kiruvad tihti politseid.
Selliste liiklejate kohta kehtib ka selline fakt, et neil on palju ohtlikke olukordi ja palju lumehange sõitmisi, teelt väljasõitmisi ja muidu plekimõlkimisi, väiksemaid ja suuremaid.
Kirun selliseid politseinikke, kes tõesti täiesti lambist nokkima hakkavad ja oma nina sinna pistma, kuhu neil vaja ei ole. Ei ole ühtegi minu põhjustatud ohtlikku olukorda, ühtegi teelt välja sõitmist ja üks väga kerge plekimölkimine, kus tähelepanu hajus fooritaga mugavas scorpunnis ilusal suvepäeval kauni neiu säärejooksule :lol:
Autoremont ja varuosad pärnus.
58171849 - Janar
Sassu
aktivist

Postitus Postitas Sassu »

kubilius kirjutas:Ja kui mina olen saanud 2 aasta jooksul 30 trahvi siis olen huligaan :twisted: ?
Üldiselt ma ei jaga arvamust Alariga (nagu enamus siin eksole) aga no seda on küll ilmselgelt liiga palju ju. Rohkem kui korra kuus... aga noh kui raha ja huvi on siis miks mitte :D

Esimesel paaril aastal juhtus endal ka nii mõndagi, paar kiirust, mõned vahtralehe puudumised ja paar kollast tuld. Siis nagu rahunesin maha veits. 2-3a pausi olnud aga nüüd paar nädalat tagasi krt joppas ikka radarisse saada. Politsei arvas, et üks Sierra ei tohiks 147kmh sõita. Nüüd olen jälle rõve huligaan sest Alari nüüdseks endine Sierra ei sõidagi üldse nii kiiresti :D
kubilius
aktivist
Kontakt:

No valdav enamus, ütleme 25 trahvi 30-st on saadud esimese madala punase sierraga. Praegu kuskli 7 kuud rahu olnud.
Esimese autoga sain korduvalt sportrooli, vahtralehtede, kiiruseületamiste, pinnakatterikkumiste, liigse müra ja tolmu tekitamiste, öörahu rikkumiste, siledate rehvide ja muu sarnase pärast :D
Peale esimest autot kohe järgi volitusteta, kindlustusteta vahtralehtedeta sõidud. Tuli mitmekuuline paus, rahunes asi maha ja viimase trahvi sain kuskil detsember-jaanuar praeguse punasega selle eest, et numbrituli ei põlenud ja turvavarustust polnud. Kõik muu oli kunnossa.
Ütleme nii, et ma OLIN kohati rullnokk-huligaan, kohati olen praegugi, aga olen õppinud igast vallatusi õigematel kohtadel tegema ning olen ka ettevaatlikum, liiklusele ohtlik pole aga kunagi olnud... :)
58171849 - Janar
AlarT
sõltlane

Postitus Postitas AlarT »

Su jutt ainult kinnitab mu arvamust sinust, et sa oled liiklusele ohtlik.

Eks rullnokkade arust ju alati politsei kiusab neid, nii ka sinu arust eks?
Politsei tülitab ikka põhjusega, kas siis hetke rikkumise pärast või oled kunagi varem millegagi hakkama saanud, mille eest politsei üritab tagantjärele nüüd millegi muuga väänata, õige ka.

Su jutust on ju aru saada, milline sõidustiil sul on, kui lugeda, mille eest oled trahve saanud, tean hästi, mille eest selliseid trahve tehakse.
Tihti on ka nii, et politsei teab, et rallitakse linnavahel ringi, aga ei õnnestu otse teolt tabada ja siis otsitakse ka muid viise, kuidas trahvida ka põhjusega.
Teekatte rikkumine on kindlasti kummi vilistamine.

Ühel mu tuttaval kunagi oli olukord, nad sõpradega oma autodega rallisid õhtuti kooli juures, kooli direktor kaebas politseisse, politsei otse teolt ei tabanud.
Kuid hiljem, hakkas politsei neid rallijaid kottima ja hakkas korduvülevaatusi väänama, kuna vigu autodel oli.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
kubilius
aktivist
Kontakt:

lase kuul pähe endale debiil, sina oled maailmale ohtlik... :twisted:
58171849 - Janar
AlarT
sõltlane

Postitus Postitas AlarT »

Näitad praegu hästi, millise suhtumisega inimene sa oled ja milliste olematute väärtushinnangutega, pole ime, et sul niipalju trahve on.
See oled ilmselt sina.
http://www.aegmaha.com/video/18410/et-o ... lata#title" onclick="window.open(this.href);return false;
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Liiga hästi arvad :D Pane pool juurde ja vaheta bemm emexi sierra vastu, eriti uhke jap style lõpupütt sinna külge ja kogu see krempel kuhugi mahajäetud karjalautade vahele põllule. Siis saad adekvaatse pildi kokku.
Sierra Is
Rold
turist

Postitus Postitas Rold »

AlarT kirjutas:Näitad praegu hästi, millise suhtumisega inimene sa oled ja milliste olematute väärtushinnangutega, pole ime, et sul niipalju trahve on.
See oled ilmselt sina.
http://www.aegmaha.com/video/18410/et-o ... lata#title" onclick="window.open(this.href);return false;
oppa minust video netti lekkinud :s
kubilius
aktivist
Kontakt:

muidugi muidugi :lol:
58171849 - Janar
progress
kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas progress »

to:AlarT, Mind huvitab siukene asi ,et mille järgi sina otsustad ,et inimene on liiklushuligaan,rullnokk ja mida kõike sa veel ei maininud.Ma siis mõtlesin ,et kas sul juhtus nooremast peast huligaanitsemisega midagi, kas puudub julgus ja piisav eelarve ,et fooritagant ülesõita kiiremini kui 40-ndates 3 lapse ema kes läheb lastele lasteaeda järgi ,või kesklinnas üle 2000 pöörde ei lase? Miks sa niiiiväga vihkad kõike ja kõiki ,kellel eelarve lubab nati rohkem kiirust anda? Egas mina mõistan ,et ma ei ole kõvem mees kui ma kihutan aga mulle lihtsalt meeldib see tunne kui ma vajutan kesklinnas 0-80neni või vabakal kiman nii kitsast vahest läbi ,et ma ise ka enne manöövri sooritamist ei usu ,et ma läbi mahun. ja kui midagi juhtub siis olen alati üksi.Kui teised on peal siis ei liikle nagu HULIGAAN/RULLNOKK.Lõpuks ma ütlengi seda ,et ma lihtsalt olen liiga kindel endas ja oskan arvestada ette .Aa ja veel seda ka ,et ma olen autoroolis istunud pmst 4 järjestikku aastat ja pole selle ajajooksul isegi mitte juhilube omanud ja mis kõige hullem ma pole trahvi ka saanud ,pole ühtegi liiklus õnnetust korraldanud ,egas omanud masinat millel ülevaatus kindlustus ja ikka liigelnud kesklinna ja pääsküla vahet.Šokiks sulle see ka veel ,et ma 17.
http://www.hoovkorda.ee
info@hoovkorda.ee
+372 55592319 või +358 408010378
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

olete kuulnud ütlust et targem annab järele?
progress
kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas progress »

oled kuulnud pealkirjast: Inimesi on erinevaid... Arvamusi samuti...
http://www.hoovkorda.ee
info@hoovkorda.ee
+372 55592319 või +358 408010378
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

võin sinu rahustuseks ju pealkirjagi muuta
FLAMEWAR
fanaatik

Re: alart vs klubilius ja progress

Postitus Postitas FLAMEWAR »

ma küll vaid 7 aasta jooksul korra trahvi saanud kuna turvavöö polnud kinni.. saku vahel ei viidsinud.

aga politsei jutt tuletas mulle ühe vahva vide meelde:
http://www.youtube.com/watch?v=OLQPTBee ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
tele2-51-70-236
instagram:RS garage™
rinu
Webmaster
Kontakt:

Postitus Postitas rinu »

Tarmo kirjutas:võin sinu rahustuseks ju pealkirjagi muuta
Kuhu nüüd teised foorumlased oma läbu postitada saavad? Siia teemasse enam ei sobi aga postitamata nad ei jää igatahes.
Vasta