vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: alart vs klubilius ja progress
HAHAHAHHAHA paljuga välja viskamine ? Siis teab ,et palju veel koguda saab kuldtähekesi seinale koguda 

Eks see vast oleneb, kui hull rikkumine on
Alart-l on väga perverssne ja pidev mölapidamatus ja teda veel kuskile saadetud ei ole. A samas noh, eks igas foorumis peab oma kloun olemas olema. Samas jällegi, Tann15 sai suht rutti bänni, mine kuradit tea.

Alart-l on väga perverssne ja pidev mölapidamatus ja teda veel kuskile saadetud ei ole. A samas noh, eks igas foorumis peab oma kloun olemas olema. Samas jällegi, Tann15 sai suht rutti bänni, mine kuradit tea.
Autoremont ja varuosad pärnus.
58171849 - Janar
58171849 - Janar
Ma mõtlesin ka ,et see vend nagu oli koguaeg siin foorumis ja värki ja mõistis seda biiti ka sierradest ja järsku kadunud
Aga eks see sõnapruuk ole jah üks oma moodi arusaamatus kah teistele
See teks mille eest ma hoiatuse sain oli jah natuke mõnitav aga ei ole hullu saan üle! Aga kõige hullem see ,et nüüd ta liigub veel suurema masinaga ringi ja purustab kaasliklejate kodaraid sellega.Sierraga oleks ennast õnneks risuks sõitnud aga nüüd ta sõidab teisi !

miski augusti keskpaik vist lõppeb ta bänn, eks ta tule siis jälle tagasi 

Autoremont ja varuosad pärnus.
58171849 - Janar
58171849 - Janar
Tapal Lepiku auto reklaamib alu keevitust.
erx kirjutas:Tavai rullnokad, öelge parem kes lääne-virumaal alumiiniumit keevitab? Oleks vaja konditsioneeritorud omavahel kokku keevitada.
Siin on jälle tegemist puhta teadmatusega, ise räägid veel tööbussist mis võiks su liigitada peaaegu kutseliseks juhiks. Vaata rekkadel võib olla näituseks 20T kaupa peal ja siis sa ei taha sellise lastiga mingi kuppeltee teeserval sõita, sest põhimõtteliselt on minek teelt kiire tulema kui asjade kokkulangevused seda tahavad. Rekkal ei ole ka talverehve, vaid see mass hoiabki teda teel, samas kui lappama läheb siis ei päästa ka midagi. Ja ohtlikud on ettearvamatud manöövrid liikluses, mitte kindel liikumine. Mul tõmbaks kõhu lahti see kui ma sõidan kiilakaga ja näen, et vastu tulev rekka hakkaks mulle ruumi tegema ja mingeid jõnkse teeks. Kui tal pill kääri selle peale läheb siis ei aita ka see kui ma ennast hange serva kükitavaks mannateraks (maailma väikseim asi, muide) pargiks. Pritsep pühiks ikka lapikuks ära kui see must üle sõidaks külg ees.AlarT kirjutas:Bomsch, jutt käib sellest, et rekkamehed ületavad seda või sõidavad selle peal, mis tähendab....
Eelkõige häirivad mind rekkamehed, kitsastel teedel, kus puudub tee keskel telgjoon ja eriti talvel.
Kus ikka väga laiatakse ja vaata...
Sierra Is
Bomsch liikluses tuleb arvestada teiste juhtidega, samuti kehtivad liikluseeskirjad kõigile, ka rekkameestele.
Mul sõbral oli talvel juhus, kus rekkamees laias tee peal ikka mõnuga, nii et sõbra autole ei jäänud enam üldse ruumi ja auto vajus teelt välja.
Rekkamees, kes keset teed sõitis, veel mõnitas, et "sõitsite kraavi jah". Midagi nii.
Samuti laiavad teel sõiduautod, osad tulevad täitsa keset teed vastu ja ei mõtlegi oma trajektoori muuta.
Mul üks kolleeg räägib sama juttu, et paljud ei võta kõrvale, vaid laiavad tee peal talvel ja ise vaata, kuidas temast mööda saad.
Osad rekkad sõidavad täitsa normaalselt ja saavad küll ka mulle ruumi jäetud, aga osad ei saa, nii et saab piisavalt tee ääres sõita küll, ka rekkaga.
Ma tean, et liiga serva ei tasu ronida, aga seda ma ei palugi.
Kui mulle tuleb vastu tee peal laiav rekka, siis ma ei hakka temaga kanamängu mängima ja oma trajektooril talle vastu sõitma, vaid tõmban kõrvale.
Ma muidugi teinekord ootan päris kaua sellega, aga rekka ikka ei tõmba kõrvale, siis mul ei jää lihtsalt muud üle.
progress ma olen sõitnud 3,5 aastat selle autoga, tegemist ei ole päris mikrobussiga ja keskmisest mikrobussist on see suurem tuntavalt.
Mul sõbral oli talvel juhus, kus rekkamees laias tee peal ikka mõnuga, nii et sõbra autole ei jäänud enam üldse ruumi ja auto vajus teelt välja.
Rekkamees, kes keset teed sõitis, veel mõnitas, et "sõitsite kraavi jah". Midagi nii.
Samuti laiavad teel sõiduautod, osad tulevad täitsa keset teed vastu ja ei mõtlegi oma trajektoori muuta.
Mul üks kolleeg räägib sama juttu, et paljud ei võta kõrvale, vaid laiavad tee peal talvel ja ise vaata, kuidas temast mööda saad.
Osad rekkad sõidavad täitsa normaalselt ja saavad küll ka mulle ruumi jäetud, aga osad ei saa, nii et saab piisavalt tee ääres sõita küll, ka rekkaga.
Ma tean, et liiga serva ei tasu ronida, aga seda ma ei palugi.
Kui mulle tuleb vastu tee peal laiav rekka, siis ma ei hakka temaga kanamängu mängima ja oma trajektooril talle vastu sõitma, vaid tõmban kõrvale.
Ma muidugi teinekord ootan päris kaua sellega, aga rekka ikka ei tõmba kõrvale, siis mul ei jää lihtsalt muud üle.
progress ma olen sõitnud 3,5 aastat selle autoga, tegemist ei ole päris mikrobussiga ja keskmisest mikrobussist on see suurem tuntavalt.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Davai davai ,ei tubli oled siis kui oled autoga juba niikaua sõitnud. Aga egas vahet ei ole vanale koerale uusi trikke ei õpeta nii ,et vahet ei ole kui kaua sa sõitnud oled ,targemaks ,kindlamaks ja osavamaks ei ole sa kohe kindlalt saanud.
progress, ma vaatan, et sul polegi muud eesmärki, kui mind lihtsalt laimata ja sõimata ning kogu lugu.
Kuna minu ohutu ja teistega arvestava liiklemise pooldamine sulle ei meeldi, siis kukud lahmima.
Väga nõme sinust.
heh vaadake seda lugu
http://www.reporter.ee/2011/06/21/tuntu ... rra-valja/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kuna minu ohutu ja teistega arvestava liiklemise pooldamine sulle ei meeldi, siis kukud lahmima.
Väga nõme sinust.
heh vaadake seda lugu
http://www.reporter.ee/2011/06/21/tuntu ... rra-valja/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jah kui aus olla siis egas ma sinusuguseid tro*pe ei salligi!!! Jah laiman ja sõiman sind kuna tõesti ma ei usu ,et ma ainuke olen siit foorumist kellele sa lihtsalt ei meeldi! mina ütlen välja ,mõni ütleb veel välja ja mõni jätab lihtsalt ütlemata.Aga sinusuguseid peab ka olemas olema !!!
sa progress paistad tüüpiline ülbikust rullnokk olema, kes inimesi surnuks sõidab ja kes politseid ei salli jne.
Su jutust saab hästi välja lugeda, milline sa oled.
Tänu minusugustele jäävad paljud sinusuguste progress, liiklusedõnnetused olemata, kuna mina olen see, kes mõtleb ja järgi annab vajadusel, et õnnetust ei juhtuks.
Mina olen see kes pidurdab, kui mõni idioot mulle vastu tulles kellestki napilt mööda sõidab ja vastasel korral raske liiklusõnnetus juhtuks, kui ma ei pidurdaks.
Su jutust saab hästi välja lugeda, milline sa oled.
Tänu minusugustele jäävad paljud sinusuguste progress, liiklusedõnnetused olemata, kuna mina olen see, kes mõtleb ja järgi annab vajadusel, et õnnetust ei juhtuks.
Mina olen see kes pidurdab, kui mõni idioot mulle vastu tulles kellestki napilt mööda sõidab ja vastasel korral raske liiklusõnnetus juhtuks, kui ma ei pidurdaks.
Ei nooh tubli oled tabasid mu isiksuse ära ,mis sa tahad karikat nüüd või tanki või mida? Lamp annan sulle 5 kuldtähekest jeppikkaiijee saada oma post ma saadan šampuse sulle ! Saad kodus üksi kaubiku katusel schuuumit mängida!
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
viisakas keeles saab kah oma pahameelt väljendada. ma saan alart'st aru küll, lihtsalt kõik ei ole must valge, enamus on siiski erinevat tooni hall
Seda kindlasti, et ma ei tee kõiki rekkamehi maha, nagu ma ei tee ka kõiki autojuhte üldiselt maha.
Ehk siis, meie seas on igasuguseid autojuhte, aga silma paistavad ikka need, kes teistega ei arvesta, ohtlikult liiklevad ja muidu liikluses lollusi teevad.
Just seseda viimast nimekirja, ma ei salli.
Tarmo, selle musta ja valge kohta ütleksin ma nii, et kes on must kes on valge ja kes on läbisegi must ja valge, ehk siis, nii seda kui teist.
Eks me kõik teeme vigu, iseasi milliseid ja kas me nendest ka õppida püüame.
Mina igatahes püüan võimalikult vähe vigu teha ja katsun ka vigadest õppida liikluses.
Minu austus korralike, viisakate ja ohutute autojuhtide suunas.
Ehk siis, meie seas on igasuguseid autojuhte, aga silma paistavad ikka need, kes teistega ei arvesta, ohtlikult liiklevad ja muidu liikluses lollusi teevad.
Just seseda viimast nimekirja, ma ei salli.
Tarmo, selle musta ja valge kohta ütleksin ma nii, et kes on must kes on valge ja kes on läbisegi must ja valge, ehk siis, nii seda kui teist.
Eks me kõik teeme vigu, iseasi milliseid ja kas me nendest ka õppida püüame.
Mina igatahes püüan võimalikult vähe vigu teha ja katsun ka vigadest õppida liikluses.
Minu austus korralike, viisakate ja ohutute autojuhtide suunas.