hulleq kirjutas:kui oleks sünnipäev kirjas siis saaks ju inimesi õnnitleda ka ! ja siis teaksid kõik kui vana oled vms. !
eh klassi foorumis tegin õnnitluse topicu, jube läbu kõik ükshaaval soovivad kõigile õnne ja klassis oli aind 15 inimest. kui teised soovivad siis imelik soovimata kah jätta - muidu nagu ei kotiks et sünnipäev on ja sedasi see veereb nagu lumepall.
IMHO õnnitlusteks sobib rohkem nagu ps, e-mail, sms, helistamine või kohaleminek
seega kui teha õnnitluse koht ja ütleme et foorumis lugejaid kirjutajaid aktiivseid 50 tuleb aastas 2401 postitust (49*49 sest endale ju ei soovi õnne) ehk 6-7 posti päevas
tarmo kirjutas:seega kui teha õnnitluse koht ja ütleme et foorumis lugejaid kirjutajaid aktiivseid 50 tuleb aastas 2401 postitust (49*49 sest endale ju ei soovi õnne) ehk 6-7 posti päevas
Ega keegi aint ühekorra eisoovi. Ikka hakkame muudjuttu rääkima seal ja arutame muidasju kah. Korruta see 2401 heaga 3mega vähemalt
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Ärge öölge mulle et olen kõige vanem 28november. ja olen 32a vana .
rate.ee konto REIDAN . Hüppake löbi kui kedagi huvitab , seal nääte ka minu tibu.
Slavka. 55983963. minu kontakt.