Jõud jääb kinni

Kapotialused jutud
Vasta
Ranno11
turist

Jõud jääb kinni

Postitus Postitas Ranno11 »

Auto on 90a. karpaga -dohc- 74Kw ja probleemiks on see, et kui sõita autoga, siis mingil hetkel jääb jõud kinni ja vahest isegi paugub.
Algul arvasin, et see esineb, kui sõidan august läbi, hiljem hakkas siledal teel ka tegema. Käib täiesti hooti. Vahest sõidan 10 km maha ilma, et midagi teeks, vahest ei saa kodu hoovistki välja, kui jõud kaob ja prõmmib, mis hirmus. Võimalik, et esineb seda rohkem, kui proovin sõita kõrgemate pööretega.
Olen kontrollinud jagajat... pesin kõik klemmid puhtaks.
Küünlad on korras, aga säde ei peksa samasse kohta, ma ei tea, kas see mängib seal rolli.
Juhtmed on kaa uued.
Kütusepump ja filter korras.
Eelmine aasta vahetasin isegi kütusepumba relee ära.
2 aastat tagasi käisin remondis ja vahetati karpas membraan ära... ei saanud ka ise jagu :P :(
Endal väga tehnika taipu pole :P seega on ideed otsas.

Üks pisike asi veel, et summutaja ajab ühenduse vahelt läbi!
Ranno11
turist

Re: Jõud jääb kinni

Postitus Postitas Ranno11 »

Võtsin benapumba pealt ja lasin filtri surveõhuga läbi, kuigi filter nägi hea välja... Leidsin tükike teipiki paagist :P :)
Viga ikka juures.
Uurisin ühe targa käest veel, kes tegeleb fordidega ja ei osanud ka nõu anda. Käskis diagnostikasse minna.
Ma uurin ühe mehaaniku käest veel ja siis käin diagnostikast läbi.
Eks ma annan teada, mis siis viga on, et kui kellegil peaks kunagi sama juhtuma!
Kui keegi oskab kahtlustada midagi, avalda arvamust, kohe vaatan üle!
dohcimees
aktivist

Re: Jõud jääb kinni

Postitus Postitas dohcimees »

Ranno11 kirjutas:Üks pisike asi veel, et summutaja ajab ühenduse vahelt läbi!
Kui sumpa palju ja/või mootori ligidalt läbi annab, siis ongi jõuetum ja võib paukuda kah..
Vasta