Olemas
Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Re: O:Sierrra MK1 tagaiste
Kas 2d ja 4d istmed on erinevad ? Mõni targem võiks komenteerida. Mina koguaeg arvanud et samad on.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Kas sa tahad külgtugedega istet või tavalist käkki?
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Miku kirjutas:Kas sa tahad külgtugedega istet või tavalist käkki?

Midagi sellist tahaks.
24v
sellised viskasin jaanipäeval lõkkesse.. aga eks ma vaatan äkki kuskil on veel midagi alles..
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Jutu järgi loobid sa kõik kõige paremad jupid alati prügisse või vanarauda, ja pärast kõvatad foorumis et mul olid sellised ja sellised asjad, aga reaalselt pole nagu midagi ette näidata. Foorumis võime me kõik kõiki asju rääkida.Miku kirjutas:sellised viskasin jaanipäeval lõkkesse.. aga eks ma vaatan äkki kuskil on veel midagi alles..

Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Vana klassivend rääkis ka et tal põllurallikas sierra cosworth turbokas ja puha. Lõpuks tuli ikka välja et tegemist on tavalise sigulliga...IvoK kirjutas:Jutu järgi loobid sa kõik kõige paremad jupid alati prügisse või vanarauda, ja pärast kõvatad foorumis et mul olid sellised ja sellised asjad, aga reaalselt pole nagu midagi ette näidata. Foorumis võime me kõik kõiki asju rääkida.Miku kirjutas:sellised viskasin jaanipäeval lõkkesse.. aga eks ma vaatan äkki kuskil on veel midagi alles..
Aga selline iste nagu pildil mul olemas. Võin mingipäev pildid teha.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Tee palun pilt, tunub et Tallinnast või selle lähedusest ma istet ei leia. Õnneks olemas Eesti post ja Cargo.tamar kirjutas:Vana klassivend rääkis ka et tal põllurallikas sierra cosworth turbokas ja puha. Lõpuks tuli ikka välja et tegemist on tavalise sigulliga...IvoK kirjutas:Jutu järgi loobid sa kõik kõige paremad jupid alati prügisse või vanarauda, ja pärast kõvatad foorumis et mul olid sellised ja sellised asjad, aga reaalselt pole nagu midagi ette näidata. Foorumis võime me kõik kõiki asju rääkida.Miku kirjutas:sellised viskasin jaanipäeval lõkkesse.. aga eks ma vaatan äkki kuskil on veel midagi alles..
Aga selline iste nagu pildil mul olemas. Võin mingipäev pildid teha.
24v
Re: O:Sierrra Luukpära tagaiste
Kas siis sedaani omad ei lähe luukpärale?
On pakkuda 88a Ghia sedaani komplektne h-sinine blüüs iste, sel on käetugi ja ka mingid peatoed.
On pakkuda 88a Ghia sedaani komplektne h-sinine blüüs iste, sel on käetugi ja ka mingid peatoed.
*Ženja Fokin ütleb et Sierra on moes. Ja nii ongi!
Kus asub?Milman kirjutas:Kas siis sedaani omad ei lähe luukpärale?
24v
Asub Pärnumaal...
*Ženja Fokin ütleb et Sierra on moes. Ja nii ongi!