Olemas
Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Re: O:Sierrra Luukpära tagaiste
Minul on mk1 sierra tagaiste ainult käetoega varjant, ei tea kas neil peatugesid ka lisaks oli, aga arvan et on.
Terve mk3 GT sisu leidsin mina pärnust ühe laugpära sierra pealt, sellel on nii käe, pea ja ka külg toed olemas. mk1 vist raskem leida pigem saad enne mk3 oma.
Terve mk3 GT sisu leidsin mina pärnust ühe laugpära sierra pealt, sellel on nii käe, pea ja ka külg toed olemas. mk1 vist raskem leida pigem saad enne mk3 oma.

Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Ehk oskad kontakti anda, sobib ka Mk3, peaasi et luukpära oleks.IvoK kirjutas:Minul on mk1 sierra tagaiste ainult käetoega varjant, ei tea kas neil peatugesid ka lisaks oli, aga arvan et on.
24v
scorpio universaali omad ei aita?
Kahjuks mitte, kui ei leia siis ehitan peatoed istmetele osadest.
24v
Mul leidub üks mk1 millel taguiste alles veel , mingi väike käetugi olemas ja peatoed ka , kui huvi võin nvl paar pilti teha .
Asuvad harjumaal muidu.
Asuvad harjumaal muidu.
sierra 1985 2.0 OHC 74kw relv
Jäta number, tulen vaatan ise oma silmaga üle.kapaftw kirjutas:Mul leidub üks mk1 millel taguiste alles veel , mingi väike käetugi olemas ja peatoed ka , kui huvi võin nvl paar pilti teha .
Asuvad harjumaal muidu.
24v