Müüdud: Palju sierra osi. KIIRE. Hind kokkuleppel
Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Müüdud: Palju sierra osi. KIIRE. Hind kokkuleppel
Müügiks oleks siis komplektne mootor koos käigukastiga(VÄGA HEAS KORRAS), üks punast värvi luukpära kere GT sisuga(armatuuri pole sees), genekas, jahutus ventilaatorid koos raamiga, radikas, erinevad veermiku osad, summuti. Samuti on sinise kerrega luukpära sierra(mootori rikkega ja armatuur lõpuni panematta.
Rohkem ei oska hetkel infot lisada.
Täpsem informatsioon maili(aleksander.vaarmann@gmail.com) või telefoni teel 53455694.
Aleksander.
Rohkem ei oska hetkel infot lisada.
Täpsem informatsioon maili(aleksander.vaarmann@gmail.com) või telefoni teel 53455694.
Aleksander.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: M: Palju sierra osi. KIIRE. Hind kokkuleppel
maini ka mis mootoriga tegu on
Mõlemad mootorid on 2.0 -dohc--id
Sisustusest pilte saaks ?
Mis sisustusest täpsemalt?raimond46 kirjutas:Sisustusest pilte saaks ?
Punane kere reserveeritud. Ära on anda veel sisu, juhtmestik ja aju.
Mul muidugi kolmeukseline luukpära mk1 ja sellel oleks tegelikult hea ja ilus kui saaks kogu sisu ära vahetada aga kõige rohkem huvitab mind esimene armatuur, nii ülemise kui ka almise osaga, näidukiplokk koos tahomeetriga ja keskkonsool käetoega.
Ja mis siis mootori hinnaks kujuneks? Ja palju kw-sid on 88 või 85 ?
Terv. Janar Saaremaalt
Terv. Janar Saaremaalt
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
dohc 85 ja 88kw vahe seisneb ühe piirajas sisselaske ees, selle ära võtad ongi 88kw
Selge! Sain jälle vähe targemaks.
Moorori hinnaks pakuks 80 €. Kw peaks olema sellel 88. Mootoril praegu ka korras sidur ja käigukast küljes. kas nede vastu ka huvi on?Bumer323 kirjutas:Ja mis siis mootori hinnaks kujuneks? Ja palju kw-sid on 88 või 85 ?
Terv. Janar Saaremaalt
GT armatuur on poolikult teise masina peal mul aga seda annab ka ära võtta. Muidu kõik ned osad on täitsa olemas. Mis oleks teiepoolne hinnapakkumine. spidoblokk ja armatuuri saadavus sõltub sellest kui kähku mul teine sierra ära ostetakse, sest auto müün koos kogu täiega. Muidu võin ka istmeid pakkuda jm.raimond46 kirjutas:Mul muidugi kolmeukseline luukpära mk1 ja sellel oleks tegelikult hea ja ilus kui saaks kogu sisu ära vahetada aga kõige rohkem huvitab mind esimene armatuur, nii ülemise kui ka almise osaga, näidukiplokk koos tahomeetriga ja keskkonsool käetoega.
Moorori hinnaks pakuks 80 €. Kw peaks olema sellel 88. Mootoril praegu ka korras sidur ja käigukast küljes. kas nede vastu ka huvi on?[/quote]
Oleks küll huvi aga just eile õhtul kadus vastav raha Diskopoiste kassasse kahjuks
Aga kast ei huvitaks kuna mul omal on automaat kahjuks. Aga kui vastav summa koos ja veel alles siis võtan kindlasti ühendust.
Oleks küll huvi aga just eile õhtul kadus vastav raha Diskopoiste kassasse kahjuks

Aga kast ei huvitaks kuna mul omal on automaat kahjuks. Aga kui vastav summa koos ja veel alles siis võtan kindlasti ühendust.