Huvitavad sierrad.
Re: Huvitavad sierrad.
Üritasin kah neid tulesid leida aga kogu info on aegunud nende kohta. Mingi partii neid kunagi tehti aga nad osutusid väga ebakvaliteetseteks. Täna ei tooda neid keegi. Ei leidnud ühtki pakkumist USA ega UK ebay-st.
Viimasel ajal ühte paari valgeid näinud UK Ebay's ja just hiljuti samade tulede "smoke" variant oli pakkumisel. Tuleb silmad lahti hoida, midagi ikka liigub aga hinnad pole kaugeltki mitte odavad. 

No kui hind on ilu väärt siis miks mitte!
Teeme ise?
Teeme ise?

Ford Sierra 2.0 karpa 3 ukseline mk2
No kui keegi tõesti endale need ära ostab 300-500 naela eest, siis väga uhke küll aga ma millegipärast olen enam kui kindel, et siia foorumisse sellised tuled niipea teed ei leia. 

http://www.quadconversions.com/SIERRA.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
No siis tuleb ise teha muud midagiVisible kirjutas:No kui keegi tõesti endale need ära ostab 300-500 naela eest, siis väga uhke küll aga ma millegipärast olen enam kui kindel, et siia foorumisse sellised tuled niipea teed ei leia.

Eelmisel lehel olev rotikas sierra on nüüd selline

stange ja tagatuled on nüüd minu
http://www.youtube.com/watch?v=A_O8_QMDF5A" onclick="window.open(this.href);return false;
sellest videost võib saada inspiratsiooni
sellest videost võib saada inspiratsiooni

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
maitse asi 

Ma nägin kah mitmeid koledaks tehtud autosid ainult...Tarmo kirjutas:maitse asi

Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
HÖHÖ vanakooli vennadPriit kirjutas:Ma nägin kah mitmeid koledaks tehtud autosid ainult...Tarmo kirjutas:maitse asi

Sierra 1.8 OHC 87
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93