K: ohc karpa To Pritsung

Kapotialused jutud
Vasta
kaabakas
fanaatik

K: ohc karpa To Pritsung

Postitus Postitas kaabakas »

Tervist! Küsimus järgmine kui mul on ohc mootor aga karpa, Kas on võimalik Pritsungi süsteemi külge aretada? või on lihtsam mootor vahetada`?
Ford Sierra 2.0 karpa 3 ukseline mk2
g5943
turist

Re: K: ohc karpa To Pritsung

Postitus Postitas g5943 »

osta mo käest mootor koos ajuga
kaabakas
fanaatik

No se on juba edaspidine teema! eks näis!
g5943 kirjutas:osta mo käest mootor koos ajuga
axo
turist

Postitus Postitas axo »

Sama küsimus,et kui karpamootor,kas siis pritsega EFI sisselaskekolle istub kaane külge kenasti?
Jesper
aktivist

Postitus Postitas Jesper »

See on mõttetu tegevus, sisselaskeportide kuju on teine. Kõike saab küll väikese viilimisega modifitseerida, aga noh mingit kokkuhoidu sealt ei tule, OHC kola on nii odav. Ise just viisin reedel kaks kaant-kollet kokkuostu, kuna 74kW versiooni kaane sisselaskepoole portimine on isegi käiakivide kulu mõttes kallim kui kohe õige asi võtta, mis ainult minimaalset silumist vajab (väljalase on muidugi mõlemil ühtemoodi õnnetu).

Kui juba käed õliseks teha, siis komplektne 85kW OHC on ainuke mõistlik valik. See muideks annab ka karpaga sama võimsuse, st pritse/karpaversiooni võimsuse erinevus ei tulene kütusesegu tekitamise meetodist, nagu tihti ekslikult arvatakse.
kaabakas
fanaatik

Seda küll aga kui ma hakkan dochi peale aretama siis on vaja käimakast kardaani ja muu staffiga vaja ära vahetada?
Jesper
aktivist

Ma pole soovitanud DOHC peale aretamist ja ei kavatse seda ka kunagi teha :) 85kW OHC-st on jutt.
kaabakas
fanaatik

ise asi kust sellise mootori leian:D
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Mootorit polegi vaja, kaant on ainult tarvis. Ma arvan, et kui sa teeksid kuulutuse, ostan iS-i kaane siis ilmselt nädala jooksul tuleb ka pakkumine. Kontrollida saad kanalite kuju järgi, erinevused on siin foorumis risti/põiki läbi lahatud, kasuta otsingut.
Sierra Is
Jesper
aktivist

Ei Bomsch, karpa ploki ja pritse kaane laulatamine on ka mingi mõttetu küberneetika, seal tuleb mingi bensupump elimineerida ja whatnot. Ma täpsemalt ei tea, pole ühtegi karpaalust plokki viitsinud kasutada :)

Anoh eks see teema kisub juba nagunii sinna auku et "kust ma leian", "pole ju saada", "raske on ju", "tööriistu ei müüda", "odavalt pakutakse" ja nii edasi sada põhjust miks kärss on külmand ja maa kärnas.
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Sellisel juhul on mootor jah lihtsam ringi vahetada. Ma arvasin, et piisab kaanest lihtsalt. Teema algataja võiks M-Techi teemast alustada, seal on suhteliselt tähestiku algusest kuni lõpuni ära seletatud, kuidas midagi teha. Nii karpast, pritseks, pritsest turboks jne. Üldse peaks selle teema (M-Techi autost) tehnilise alla tõstma, stickiks tegema, kõik mõttetud postitused ära kustutama ja jätma tulevastele põlvedele, et selliseid ära nämmutatud teemasid ei peaks tegema hakkama nagu käesolev on.
Sierra Is
Jesper
aktivist

Ei no kaas on bolt-on loomulikult ja põhiasjad on korras, ma lihtsalt mõtlesin stiilis et kui mingit erilist põhjust pole, miks vana shortblocki säilitada, siis lihtsam on võtta komplektne mootor kui eraldi taga ajada bensupumba augu kinni panemise kaant, sl kolle toestamise kronsat või misiganes muud pritsespetsiifilist pudinat. Mingid vajalikud poldiaugud olid ka minuarust keermestamata, täpselt ei mäleta.
axo
turist

Postitus Postitas axo »

Minul oli küsimus selles,et sõbral võimalik osta karpamootoriga ohc ja tal jooksis pritsungiga mootor kotti ja pritse alles ja tahab pritse sisselaske komplekti aretada sellele,et kas see on võimalik nii et lihtsalt paned külge ja töötab`?
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Jah, see ei saa olla eriti keeruline.
Sierra Is
Jesper
aktivist

No viil tuleb välja võtta ja käima panna...

Üldiselt ma ju juba kirjutasin vastuse sellele küsimusele. Odavam on osta pritsega mootor kui seal jublida.
Vasta