Sepik.Mis Vigalas toimub?
Re: Sepik.Mis Vigalas toimub?
UUs pill nüüd raplas proovitud.
Mina ise ja pea ülekanne oleks pidanud paremad olema,3 käik andis ka viimases voorus otsad.
http://www.youtube.com/watch?v=nA3eMhHv6ZQ
Mina ise ja pea ülekanne oleks pidanud paremad olema,3 käik andis ka viimases voorus otsad.
http://www.youtube.com/watch?v=nA3eMhHv6ZQ
sierra on sportauto
Sumpa tuleb tagauksest, aga mootor on ikka kapoti all?
Sai seekord nii jah,tagasilla juures natuke kitsas ka 2 toru jaoks ja siis nad lömmis pidevalt.erx kirjutas:Sumpa tuleb tagauksest, aga mootor on ikka kapoti all?
Mootorit ei hakkanud keskele aretama sest eelmisel mudelil ei osanud ma seda "eelist" ära kasutada,aga tundub parem kui varem.
Ringi rekord 53,499 on minu meelest päris hea esimese sõidu kohta.
sierra on sportauto
-
- aktivist
Kumba tüüpi käigukasti sa kasutad? Videot vaadates tundub hääle järgi sama jama olema mis mul MT kastiga. Nimelt 3. käik tundub liiga kiire. Mind on väga häirima hakanud see, et lasen teisega peeneks ja siis käiguvahetusel kolmandale langeb pööre veits liiga alla. Vähemalt mulle tundub, et MT kastil võiks 3 käik pisut aeglasem olla, hoiaks pöörded magusamas alas. Kuda sulle tundub, on ka nii või ma ajan soga?

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
kas type9'l on paremini jaotatud?
edit: Sierra five speed type 9: 3,65 1,97 1,37 1 0,82
Five speed type MT75: 3,89 2,08 1,34 1 0,82
edit: Sierra five speed type 9: 3,65 1,97 1,37 1 0,82
Five speed type MT75: 3,89 2,08 1,34 1 0,82
Said lambdad ühendatud?
ja mis ülekandega diffrit muidu kasutad?
'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Ilus,hea et kere vähemalt asja ette läks
Punane pole vist nii korralikku suitsu veel teinud 

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Mul type-9.Ei ole tundnud et teiselt kolmandale minnes pöörded liiga alla tõmbaks.sõdurpoiss kirjutas:Kumba tüüpi käigukasti sa kasutad? Videot vaadates tundub hääle järgi sama jama olema mis mul MT kastiga. Nimelt 3. käik tundub liiga kiire. Mind on väga häirima hakanud see, et lasen teisega peeneks ja siis käiguvahetusel kolmandale langeb pööre veits liiga alla. Vähemalt mulle tundub, et MT kastil võiks 3 käik pisut aeglasem olla, hoiaks pöörded magusamas alas. Kuda sulle tundub, on ka nii või ma ajan soga?
raplas ja tabasalus sobiks selle auto ja rehvide jaoks mingi 4,2 differ(ei tea kas sierral scorpal selliseid ligub?),et saaks enamuse III lasta.Või prooviks 3,3 mis peaks olemas olema ,et lasta II käiguga.
Scorpal oli mul MT mis jättis veel kehvema mulje juat käikude lülitamis suhtes
sierra on sportauto
1 ühendasin teisel ei leidnud pistikutki,seda pole vistammu olnud ,ei hakkanud midagi mõtlema ka laseb nii edasiJaanus kirjutas:Said lambdad ühendatud?
3,9
sierra on sportauto
Punnsilmal on 4,27 diff täitsa olemas aga LSD'ga vaevalt.sepik kirjutas:...mingi 4,2 differ(ei tea kas sierral scorpal selliseid ligub?)...
4,2 differ mul olemas. lsd-sid neid ei ole vist jh, minulgi lahtine.
kui huvi on võin vahetada 3,9 vastu(lahtine/plokk)
EDIT:
http://www.super7thheaven.co.uk/Sierra_ ... fferential
lsd-d on valikus kuni 4,09
4,27 lsd-d ei ole
kui huvi on võin vahetada 3,9 vastu(lahtine/plokk)
EDIT:
http://www.super7thheaven.co.uk/Sierra_ ... fferential
lsd-d on valikus kuni 4,09
4,27 lsd-d ei ole

'89 3d 1,6
-
- aktivist
sepik kirjutas:
Mul type-9.Ei ole tundnud et teiselt kolmandale minnes pöörded liiga alla tõmbaks.
raplas ja tabasalus sobiks selle auto ja rehvide jaoks mingi 4,2 differ(ei tea kas sierral scorpal selliseid ligub?),et saaks enamuse III lasta.Või prooviks 3,3 mis peaks olemas olema ,et lasta II käiguga.
Scorpal oli mul MT mis jättis veel kehvema mulje juat käikude lülitamis suhtes
Mul oli just vastupidine emotsioon, T-9 käigud käisid raskelt ja kangi liikumine oli kuidagi ebatäpsem. MT kastile tegin kodukootud shortshifteri ja käiguvahetus on mõnusalt kiire ja kerge.
Fordi lsd diffrid on üldse veits juustud, ega nendega eriti hästi sõita ei saa, ma olen mõelnud et peaks bemmi diffri peale üle minema, neil korralik ketastega blokeering. Asi see siis sillatalale uued kinnituskõrvad keevitada. Bemarimehed oskavad oma diffrite eest muidugi raha ka küsida, see ongi ilmselt mind siiani tagasi hoidnud.

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
kristjan tegi ühe kombo, uuri temalt täpsustusi
hea vaadata et minu esimene sierra polegi veel pressi alla läinud..mõned aastad tagasi oli päris korralik masin veel 

XR4 2.9i