Foorumi tarkvara uuendus
Re: Foorumi tarkvara uuendus
Ennevanasti avanesid klikatud lingid uues aknas/vahekaardil. Saaks selle asja uuesti korda teha? Ma olen harjunud foorumist klikatud lehe ristist kinni panema, nüüd siis taon kogemata foorumit kinni koguaeg...
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Ei anna midagi korraldada? Või olen ma ainuke, kes tahaks, et lingid foorumiga samas aknas/kaardil ei avaneks?Priit kirjutas:Ennevanasti avanesid klikatud lingid uues aknas/vahekaardil. Saaks selle asja uuesti korda teha? Ma olen harjunud foorumist klikatud lehe ristist kinni panema, nüüd siis taon kogemata foorumit kinni koguaeg...
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
ma olin ka harjunud eraldi avanevate akendega
xr4 kirjutas:Eraldi aknas võiksid lingid avaneda jah
Sama siin!
Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!
Süteemifailid modifitseeritud. Toimib uutele postitustele. Vanu ei muuda. Need peab ise käsitsi ringi ja ruutu tegema.
Nädal aega vast oli jama,ei saa sisse,ütleb et parool vms vale,ja meilile ei saatnud ka uut parooli :S
Tarmo aitas täna parooli ära muuta,aga selline jama tuleks küll silmale nähtavamaks muuta,nendest kriitseldustest minu silm küll ei seleta midagi...
Sa ületasid sisselogimiskatsete arvu. Lisaks kasutajanimele ja paroolile pead nüüd ka sisestama kinnituskoodi, mida näed all.
Tarmo aitas täna parooli ära muuta,aga selline jama tuleks küll silmale nähtavamaks muuta,nendest kriitseldustest minu silm küll ei seleta midagi...
Sa ületasid sisselogimiskatsete arvu. Lisaks kasutajanimele ja paroolile pead nüüd ka sisestama kinnituskoodi, mida näed all.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Oli sama jama aga tekkis mõtte et äkki peksan parooli valesti! chekan registreerimis meili ja nii ongi!
nyyd kõik ok!!
nyyd kõik ok!!

Foorumi tarkvarale jälle update tehtud.
Vaatame kuidas toimib.
Vaatame kuidas toimib.
Foorum ei hoia mind enam sisse logitult. Iga kord kui lehele tulen pean uuesti sisse logima, hoolimata logimisel õigesse kastikesse linnukese tegemisest.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
minul hoiab
http://www.sierraclub.ee/foorum/viewforum.php?f=37" onclick="window.open(this.href);return false; siin kataloogis pole kuvatud velgi ja rehve, polnud ka varem, kuid võiks ikkagi
http://www.sierraclub.ee/foorum/viewforum.php?f=37" onclick="window.open(this.href);return false; siin kataloogis pole kuvatud velgi ja rehve, polnud ka varem, kuid võiks ikkagi
Probleemid lehitsejaga?rinu kirjutas:Foorum ei hoia mind enam sisse logitult. Iga kord kui lehele tulen pean uuesti sisse logima, hoolimata logimisel õigesse kastikesse linnukese tegemisest.
Kas küpsised lubatud?
Kui www ette panna siis korras. Liiga uue Firefoxi probleem.yax kirjutas:Probleemid lehitsejaga?rinu kirjutas:Foorum ei hoia mind enam sisse logitult. Iga kord kui lehele tulen pean uuesti sisse logima, hoolimata logimisel õigesse kastikesse linnukese tegemisest.
Kas küpsised lubatud?
Panin tähele et viimasel ajal foorum töötab aeglaselt või üldse ei tööta mõniaeg.
kas ainult mul esineb see probleem?
Vahest harva on küll täitsa maas jah. Viimati vist paar nädalat tagasi sattusin sellisel ajal peale.pureja kirjutas:Panin tähele et viimasel ajal foorum töötab aeglaselt või üldse ei tööta mõniaeg.
Kiirem võiks alati olla.