vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: vaba teema, kuid jääme viisakaks
Tere, ega kellegil hästi korraliku , 3 ukselist sierra keret või tervet sierrat odavalt müüa pole , viimaste aastate kere mudelit oleks tarvis , kuna enda oma paistab natuke palju läbi.
Hästi korralik ja odavalt müüa ei käi ühte lausesse, lihtsat grammatikat siis inimene ei tunne?sieraari kirjutas:Tere, ega kellegil hästi korraliku , 3 ukselist sierra keret või tervet sierrat odavalt müüa pole

Sierra Is
Üks kolmeukseline kere ju on müügis. Iseasi kas see ka odav on.
http://www.sierraclub.ee/foorum/viewtop ... =10&t=9205" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sierraclub.ee/foorum/viewtop ... =10&t=9205" onclick="window.open(this.href);return false;
Vaba teema ju, ei viitsi väga higistada lause sättimisel.Bomsch kirjutas:Hästi korralik ja odavalt müüa ei käi ühte lausesse, lihtsat grammatikat siis inimene ei tunne?sieraari kirjutas:Tere, ega kellegil hästi korraliku , 3 ukselist sierra keret või tervet sierrat odavalt müüa pole

Sul on jopanud. Kaabakas saaremaalt müüb oma, enda väidetel, väga korralikku, avariilist, sierrat 400€ eest.sieraari kirjutas:Vaba teema ju, ei viitsi väga higistada lause sättimisel.Bomsch kirjutas:Hästi korralik ja odavalt müüa ei käi ühte lausesse, lihtsat grammatikat siis inimene ei tunne?sieraari kirjutas:Tere, ega kellegil hästi korraliku , 3 ukselist sierra keret või tervet sierrat odavalt müüa pole
Sierra Is
Mul onsieraari kirjutas:Tere, ega kellegil hästi korraliku , 3 ukselist sierra keret või tervet sierrat odavalt müüa pole , viimaste aastate kere mudelit oleks tarvis , kuna enda oma paistab natuke palju läbi.

Ford Sierra 2.0 karpa 3 ukseline mk2
Mis sa selle sõna "kerge" all, mõtled.kaabakas kirjutas:Mul onsieraari kirjutas:Tere, ega kellegil hästi korraliku , 3 ukselist sierra keret või tervet sierrat odavalt müüa pole , viimaste aastate kere mudelit oleks tarvis , kuna enda oma paistab natuke palju läbi.kerge matsuga -.-

uks ja tiib vajab vahetust!sieraari kirjutas:Mis sa selle sõna "kerge" all, mõtled.kaabakas kirjutas:Mul onsieraari kirjutas:Tere, ega kellegil hästi korraliku , 3 ukselist sierra keret või tervet sierrat odavalt müüa pole , viimaste aastate kere mudelit oleks tarvis , kuna enda oma paistab natuke palju läbi.kerge matsuga -.-
äkki saaks piltekaabakas kirjutas: uks ja tiib vajab vahetust!
Kas kerge tähendab seda, et kere on kõver, nagu banaan?:P
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Kuule teen lähiajal pildid ja panen müügi teemasse ülesse!sieraari kirjutas:äkki saaks piltekaabakas kirjutas: uks ja tiib vajab vahetust!
ei mitte pole, klaasid jäid kõik terveks!AlarT kirjutas:Kas kerge tähendab seda, et kere on kõver, nagu banaan?:P
Põhimõtteliselt hea õnne korral on võimalik kere banaaniks sõita nii, et klaasid jäävad terveks.
Eriti kui peaks veel roostes kere olema
Aga jah ma norin niisama:)

Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
pole see nii panaan midagi! saaks millegiga pilti teha siis saaksid ise vaadata!AlarT kirjutas:Põhimõtteliselt hea õnne korral on võimalik kere banaaniks sõita nii, et klaasid jäävad terveks.
Eriti kui peaks veel roostes kere olema
Saarte Hääles oli ka sinust juttu

Täna õhtul tuli suur-sõjamäel vastu valge mk1 luukpära(5ukseline), cossu tiib oli peal(escu oma ilmselt). Esimese asjana tuli pähe sepiku vend, aga tal on mk2 hoopis.
niiet, kes?
niiet, kes?

'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen