2.0 dohc
Re: 2.0 dohc
Ei tohiks sobida.
OHC mootorile müüakse spets sportlikke nukkasid. Ma arvan, et kui hästi otsida siis leiab DOHC-le ka. Ühegi teise mootori nuka külge keeramine midagi paremaks ei tee, pigem vastupidi.
Ma arvan samuti nagu Rinu! Ja kas 2.8l ja 2.9l mitte üldse lühem ei ole kuna nad ju V.
mootor tundub sama pikk olema aga v6 on laiem ja r4-le v6 nukk??
egas midagi.. edu ehitamisel..

Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
kas see kuskil vabas teemas ei peaks olema, et 6 silindrilise nukk 4 silindrilisele?
8v dohc tuuning juppe tehakse väga vähe ja väga kallilt
kui tahad midagi teha siis pane scorpa 16v mootor või üldse zetec
8v dohc tuuning juppe tehakse väga vähe ja väga kallilt
kui tahad midagi teha siis pane scorpa 16v mootor või üldse zetec
No millest te räägite üldse? Ma ei saa mitte midagi aru, sest nii kõrgelt kunded juba lendavad.
Mis te võtate 2l dohc 8V mootori ja siis panete sinna sisse V6 nukkvõlli? Minu teada on 2,8 V6-l seal üks tk, st, et siis panedki neid samu 2tk dohcile? Kas need on siis järsemad ja paremad? Kui nii uhked plaanid juba ette võetud, äkki siis saate Tarmole ka saalegrupi V6-le ära tellida, teil endal ka neid ilmselt vaja, sest V6-l käib saalega nukkvõll. Dohlakal peaks niisama paku vahel olema. Siis peate natukene kaant ilmselt ringi ehitama. Kokkuvõttes väga põnev...väga põnev. Jääme huviga tulemusi ootama.
Mis te võtate 2l dohc 8V mootori ja siis panete sinna sisse V6 nukkvõlli? Minu teada on 2,8 V6-l seal üks tk, st, et siis panedki neid samu 2tk dohcile? Kas need on siis järsemad ja paremad? Kui nii uhked plaanid juba ette võetud, äkki siis saate Tarmole ka saalegrupi V6-le ära tellida, teil endal ka neid ilmselt vaja, sest V6-l käib saalega nukkvõll. Dohlakal peaks niisama paku vahel olema. Siis peate natukene kaant ilmselt ringi ehitama. Kokkuvõttes väga põnev...väga põnev. Jääme huviga tulemusi ootama.
Sierra Is