Üldiselt sain tiiva külge aga kahtlaselt kõrge jäi alguses tahab veidi nokkimist saada veel

Küsimus tallinna rahvale et plaan on tallinna autot ostma tulla ja tahaks liigelda millegiga! Ehk keegi viitsib mingi sümboolse summa eest sõita?

27.11 õhtueel võimalik.kaabakas kirjutas: Küsimus tallinna rahvale et plaan on tallinna autot ostma tulla ja tahaks liigelda millegiga! Ehk keegi viitsib mingi sümboolse summa eest sõita?Plaan siis autot ostma tulla.
NIIJaanus kirjutas:kui Burtonist midagi tellida, kas tuleb mingi meil, et asjad teele pandud? Või maksad südamerahuga ära ja jääd ootama(nagu mina)?
IvoK kirjutas:Oskab keegi öelda kui erinevad need värvi toonid üksteisest on - STRATOZ SILVER ja MOONDUST SILVER. ??
Või on kellegil veel pakkuda MOONDUST SILVER tooniga vasakpoolseid uksi.
ei hakka proovima:D panen 14' plekki alla ja asi vunts.Tarmo kirjutas:tegelikult on lugu nii, et kui sa saad need rattad tasuta, siis katseta. kui müüakse siis osta ettenähtud mõõt
tont:D Ma ostan endale 14' plekkveljele rehvid -.-Tarmo kirjutas:mul 7" velje peal pisu väiksemad 195/60 r15, pole probleemi olnud
muidu originaaliga võrreldes on raadius 2cm suurem kui originaalil
kaabakas kirjutas:tont:D Ma ostan endale 14' plekkveljele rehvid -.-Tarmo kirjutas:mul 7" velje peal pisu väiksemad 195/60 r15, pole probleemi olnud
To tann: ehita enda turbo sierrat ja hoia suu kinniTanel kirjutas:kaabakas kirjutas:tont:D Ma ostan endale 14' plekkveljele rehvid -.-Tarmo kirjutas:mul 7" velje peal pisu väiksemad 195/60 r15, pole probleemi olnud
Tarmo,ma arvan et oleks aeg hakkata siin kedagi hoiatama / Bännima.