O:MK1 esiklaasi
Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
O:MK1 esiklaasi
Ostaks norm esiklaasi mõrasid olla ei tohiks ,võiks asuda tartumaal tel 56129027
92 DOHC GT 3DR,86 IS 5DR,87 OHC UNIVERSAAL
Re: O:MK1 esiklaasi
60 euri ?
-
- fanaatik
60
wtf 

Peaks siis vist lisama et pakkuge normaalse hinnaga 

-
- fanaatik
selle hinna eest on uus klaas koos paigaldusega ju...... se hind muidugi läbi tutvuse 

XcosworthX kirjutas:selle hinna eest on uus klaas koos paigaldusega ju...... se hind muidugi läbi tutvuse
huumor - 42euri eest sin oma MB 124-le uue klaasi koos paigaldusega. Ja seda läbi tutvuste...
naerge siis ja ostke oma sierra klaase. Tegemist on mk1 sierraga mitte mk2 v 3. Otsige hea hinnaga üks klaas palun siis. Mitte mingi pool kräpp mis läheb katki kui lehepudru peale kukub.
Tänan tähelepanu eest ja pole mõtet sõimata
Edit: Kuskohast loeti et ma müün kasutatud klaasi ja kuskohast te üldse lugesite, et ma klaasi müün? Selle hinnaga on võimalik uus osta kui leiad koha kus müüa on.
Tänan tähelepanu eest ja pole mõtet sõimata

Edit: Kuskohast loeti et ma müün kasutatud klaasi ja kuskohast te üldse lugesite, et ma klaasi müün? Selle hinnaga on võimalik uus osta kui leiad koha kus müüa on.
Viimati muutis oliver85, 23 Jaan 2012, 23:58, muudetud 1 kord kokku.
-
- fanaatik
AAAA ja sina siin müüd korralikku kasutatud klaasi mis ei purune?????
anna aga minna..................
pole mõtet naq teisi lüpsta
anna aga minna..................
pole mõtet naq teisi lüpsta

Ei taha uut klaasi vaid enam vähem korralikku jäärajaautole,mk2 ja mk3 on samalaadsed,kuid alt jääb väike serv segama,võibolla annab lõigata kuidagi kuid väga eiviitsi sellise kompunniga tegeleda.Nii et endiselt tarvis,on äkki kellegil mingi kere?
elvas olemas mk1 esiklaas 20-25 euri.. oleneb seisukorrast.. ühtegi mõra ei olnud..
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´