Sõrgu vastu ajav tann15 tuuakse sõja korral lihtsalt jõuga uksest sisse nagu ikka eksinud lambukesed, antakse süstal kätte ja lajatatakse meditsiinikoloneli pagunid peale

Ega ma ka kategooriate pärast aega teenima ei tulnd, see lihtsalt boonus või nii. Ma ei viitsind ennast haigeks valetada ja ega mul erilist ettekujutust polnud, mida see ajateenistus endast reaalselt kujutab. Lihtsam kohe pärast kooli see aastake kohustust riigi ees ära istuda ja pärast elu lõpuni teema, mida kaasvõitlejatega meenutada ja kiruda.Tanel kirjutas:Tööpoolt C ja E katt,milleks vaeva näha?!
IRWJesper kirjutas:Umbes sedasi ma arvan hakkab see mobilisatsioon välja nägema.
Vaikimisi sellist valikut vist ei ole, vähemalt ma ei suutnud ühestki foorumi seadistusest leida. Lähtekood on avalik, väga keeruline ei tohiks olla selline asi juurde kirjutada.Tarmo kirjutas:huvitav kas kuidagi sellele foorumi tarkvarale annaks külge pookida postituse meeldimise funktsiooni?
Lisa ikka pilteTanel kirjutas:Täna maabub Eestimaa pinnal üks "Turbo sleeper" ,ärge siis punast värvi autodega kiirendama hakake,võite pika ninaga jääda