Ford Sierra XR4i 83a 2.8
Re: Ford Sierra XR4i 83a 2.8
selle kaks sekki võid ükskõik mille või kelle kraesse ajada aga muidu päris muhe jahm,see tagatulede klemmivärgi teostasin ka samamoodi,sai ka endal siiber 

Uus tross käes ja juba küljes ka. Tänud siinsele varuosa gurule
Internetist leidsin tuttika V6 nukka võileiva hinna eest, võib vaikselt mõelda teise mootori renoveerimisele.

Panin kõrval istuja istme juhi istmeks, kuna too oli oluliselt paremini säilinud ja korralike küljetugedega.
Vana juhiistme kiskusin laiali et saaks riide ära vahetada-keegi võiks pakkuda ideid kust sarnast riiet leida.
Enne laupäeva peaks kõrgema esistange kah külge krutima.
Internetist leidsin tuttika V6 nukka võileiva hinna eest, võib vaikselt mõelda teise mootori renoveerimisele.
Panin kõrval istuja istme juhi istmeks, kuna too oli oluliselt paremini säilinud ja korralike küljetugedega.
Vana juhiistme kiskusin laiali et saaks riide ära vahetada-keegi võiks pakkuda ideid kust sarnast riiet leida.
Enne laupäeva peaks kõrgema esistange kah külge krutima.
XR4i

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
ilma kulumisrandita plokki pole vaja?
Mõni pilt kruusal hullamisest
Ette sai topitud tavaline stange, mis ka ennast õigustas-madal olekski sinna rajale jäänud

Nagu ikka vajas ka minu ford putitamist

Siil udus

Ette sai topitud tavaline stange, mis ka ennast õigustas-madal olekski sinna rajale jäänud
Nagu ikka vajas ka minu ford putitamist
Siil udus

XR4i

mis siis juhtus, et putitamist vajas?
kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
56 158 990
rajal ühes kohas oli juba parajad rööpad, panin läbi sealt ja tõmbas benapumba juhtmed paigast.Pärast sõitsin rööpa pealt:)
See ju nõmedalt seal all-peaks kuidagi pagassi aretama selle sest oksüdeerinud klemmid on pidev teema
See ju nõmedalt seal all-peaks kuidagi pagassi aretama selle sest oksüdeerinud klemmid on pidev teema
XR4i

Rapla rada möödus probleemidetta!
Enne etappi olin sunnitud ühe peetis tagumise koni(enam ei tahtnud lõpuni sisse minna,10cm jäi puudu) , tavalise vana kärakaga asendama. Õnneks aega väga ei mõjutanudki.
Nüüd vaja tagumised uued osta
Priit
Enne etappi olin sunnitud ühe peetis tagumise koni(enam ei tahtnud lõpuni sisse minna,10cm jäi puudu) , tavalise vana kärakaga asendama. Õnneks aega väga ei mõjutanudki.
Nüüd vaja tagumised uued osta
Priit
XR4i

Re: Re:
Need said juba tükk aega tagasi maha müüdud, kuna auto suunitlus jäi rohkem rajale siis 15" on hea küllsnaiper kirjutas:
Miks enam sierra nende velgede peal ei veere? Kas rahalise põhiuse pärast või veljed lamutavad sierra ära?
XR4i