sõit ilma jahutusvedelikuta
Re: sõit ilma jahutusvedelikuta
Sama hinnaga mis mootorid, sest keegi mootorit lammutama ei hakka, et kaant müüa ja kellel vedelebki lihtsalt kaas, see küsib mootori hinna, sest tavaliselt otsitakse uut kaant, sest kaaned lähevad praguliseks 

Sierra Is
Mul näiteks vedeleb 2 kaant garaašis 

dohc mootori omad ja korralikud ?
kas üldes mõrad näha kasutud kaanel, või vaja enne kuumaks ajadal? vaheta mootor tuleb odavam!
dohlaka omad jah üks on kindlasti korralik, aga teise kohta nii kindlalt väita ei julge peaks olema ka korralik tüüpilises kohas(klappide vahel)pragused ei ole. Aga eks enne tuleb sul uus radikas muretseda ja vaadata kas üldse on uut vaja.
ei on uut vaja.
Ma ei usu et mootori vahetus odavam tuleb ma saaks umbes 100€ uue plokikaane
Ma ei usu et mootori vahetus odavam tuleb ma saaks umbes 100€ uue plokikaane
Jeesus. 100€ on ju dohci kaane eest veel rohkem kui ma ise oleks julgenud arvata. Fastfordis mingi säga tahab zeteci kaant max 32€ eest osta, seal ju 2x rohkem klappe ja muidu uuem asi. 100€ eest peaks küll terve mootori lõdvalt saama dohci puhul.
Sierra Is
ok nüüd tean, et lammarist ei osta kaant.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
lammarist võid osta küll, garantiid pole ja maksab vähemalt topelt
isiklik kogemus suunatulega sunnyle, poes 125kr tk lammaris 150
sõber rääkis kuidas bemmi tule klaase käidi lammarist ostmas ja samas lammari vennad ise ostsid poole odavamalt automaailmast
isiklik kogemus suunatulega sunnyle, poes 125kr tk lammaris 150
sõber rääkis kuidas bemmi tule klaase käidi lammarist ostmas ja samas lammari vennad ise ostsid poole odavamalt automaailmast
mingi lammutus pakub mulle 60€ plokikaant, hea diil?
Lammutusest tasub osta ainult siis kui poes saada pole ja pole aega foorumites küsimas käia. Hinnad on meeletud. Veits läheb ot-ks ära aga mu kodukoha lähedal lammutuses on kõik hinnad täpselt kaks korda kallimad kui teistes lammutustes ehk neli korda kallimad kui nt siit osta.
Ainult kaane eest 60€ on klassikaline röövimine. Kaks korda odavamalt peaks kaane kätte saama kui siit foorumi kaudu osta.
Ainult kaane eest 60€ on klassikaline röövimine. Kaks korda odavamalt peaks kaane kätte saama kui siit foorumi kaudu osta.