K: Bensiinipump?

Kapotialused jutud
Vasta
stamper
turist

K: Bensiinipump?

Postitus Postitas stamper »

Asi siss siukene, et võtsin sierral kütusepaagi maha ja ja testisin aku pealt kas pump töötab ja töötab. Võtsin siis pumbalt kaks voolikut küljest need mis seal käivad. Üks voolik jookseb ette kapotti alla ja teien voolik jookseb 1l suurusesse purki ehk siis bensufiltrisse. Küsimus on selles et kui ma voolu taha antsin pumbale, siis see küttus hakkas jooksma just sellest voolikust mis filtrisse läheb aga mul oleks vaja et ta ju pumpaks kütuse kuradi teise vooliku mis jookseb kapotti alla mootori:)
Tegin väikse pildi kah, et mul hakkab pildil peal olevast voolikust NR1 küttus jooksma kuigi oleks vaja et tuleks number 2-st!
IMELIK ASI ONV EEL SEE, et ma vaatasin et okei et tuleb nr 1 voolikust küttus seega ühendasin sinna selle vooliku ära mis käib selle filtriga vooliku. Lasin siis sinna väikse törtsu bensu joosta ja järsku jäi pump vaiksemaks ja surus selle bensu tagasi sealt samast pensupaagi küjest olevast raudtorust kus väike auk, ma ei tea miks ta tagasi surub bensu kas ta ei lähe filtrist läbi v?
Pilt
rinu
Webmaster
Kontakt:

Re: TARGAD ABI KIIRELT

Postitus Postitas rinu »

Kas teine voolik pole mitte tagasivool? Mõlemad peaks kapoti alla jõudma ikka.
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Miks sa üldse torgid kui sa mitte midagi anyway asjast ei tea? Pump pumpab filtrisse, sealt edasi läheb toru kapoti alla, isegi kui sinu silm seda ei seleta. Suunatakse kütuselatti ja kütuserõhu regulaator suunab "mootorisse mineva" vooliku kaudu üleliigse kütuse tagasi paaki. IMELIK oleks olnud kui see pump tööle jääks kui sa vastu seina pumpad kütust.
Nüüd minu kõsimus, millega kiire oli abi saamisel?
Sierra Is
dohcimees
aktivist

Postitus Postitas dohcimees »

Bomsch kirjutas:Miks sa üldse torgid kui sa mitte midagi anyway asjast ei tea?
Eks ise torkimisega see kogemus tulebki.
stamper
turist

Re: K: Bensiinipump?

nujah, nii õpitakse. Ja pole midaig valesti teind, pole pumpa kuivalt käianud. Kuradi aga kui ma panin selel filtri vooliku pumbale otsa ja pumba käima siis miks ta tagasi surus selle küttuse s ealt ja kuradi paagist ühest kohast välja ujutas. Filter tsenseeritud äkki ei lähe sealt kütus läbi?
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

kui sa auto all oled ja ammu pole filtrit vahetanud või pole seda kunagi teinud, siis juba profülaktika mõttes peaks vahetama.
XcosworthX
fanaatik

Postitus Postitas XcosworthX »

peale vool on tagasivoolust alati jämedam...... :roll:
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

Kuradi,kuradi,ära näpi töötavat asja !
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
stamper
turist

Masin korras(Y).
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Mis siis viga üldse oli, ma ei saa siiani aru. Et lihtsalt tõmbasid laiali asja, nägid, et kõik töötab ja masin sõidab, aga sulle ei meeldinud, et miks ta sedasi ikkagi töötab kui võiks kuidagi teistmoodi käia?
Sierra Is
Vasta