Tere. Äkki on Teil pakkuda käigukasti hoovastiku pukse: ülemisi, mitte neid mis külgede pealt tulevad.
Täpsemalt oleks vaja 1990a. -dohc- masinale. 2.0 ja 88kW.
Võin osta ka terve hoovastiku. Probleem selles, et selle varuosa tootmine lõppes 2001aastal. Kas oleks mingeid soovitusi? Käisin igast poodides ja isegi esinduses. Kas seda äkki saab uut treiata või vana korda vms? Asun Tartus ja olen nõus maksma abi eest heldelt.
Käigukasti hoovastiku puksid. Suur Probleem!
Re: Käigukasti hoovastiku puksid. Suur Probleem!
Tõstaks teemat, endal sama mure, et käigukang väga lambajalg. Pole küll poodidest veel uurimas käinud, aga netist ei leidnud, et kuskil käigukasti hoovastiku pukse müüdaks. Mis vahe nendel külgmistel ja ülemistel on? Kui kang lambajalg, kas siis oleks vaja mõlemad ära vahetada?
Ei ole küll see hoovastiku ehitus eriti meeles ja seega ei tea midagi öelda ülemiste kohta, kuid külgedele käivaid pukse peaks Powerflex tootevalikus leiduma küll. Tasub uurida, ehk leiad nende toodete seast ka endale vajalikud puksid.
Ma ise just tegelen selle probleemiga.
Minu isiklik arvamus,et kaigukang ei ole lambajalg tanu nendele puksidele seal.
Kuna vahetan enda autol kasti siis molemal kastil uks ja sama mure, nimelt kangi ja kasti vahel on uhendusluli >
Juhul kui seal sees olevad tiftid on kulunud muutub kang ebatapseks.
Mina lasin endal teha selle muhvinja tiftid uued, vastavalt nendele mootudele mis kulumisjargselt hetkel seal on.
Ps: juhul kui kellegil on neid peal ja kuljel olevaid pukse ikka veel vaja siis mul jaavad mingid puksid kasti kuljest ule.
Minu isiklik arvamus,et kaigukang ei ole lambajalg tanu nendele puksidele seal.
Kuna vahetan enda autol kasti siis molemal kastil uks ja sama mure, nimelt kangi ja kasti vahel on uhendusluli >
Juhul kui seal sees olevad tiftid on kulunud muutub kang ebatapseks.
Mina lasin endal teha selle muhvinja tiftid uued, vastavalt nendele mootudele mis kulumisjargselt hetkel seal on.
Ps: juhul kui kellegil on neid peal ja kuljel olevaid pukse ikka veel vaja siis mul jaavad mingid puksid kasti kuljest ule.
-
- fanaatik
need puksid teevad kah kangi lambajalaks... aga peamine on jah se ühenduslüli... mina tegin vookasel selle jäigaks ja asi jäi supper