mul kah kapi riiulid autolehti ja tehnikamaailmi täisIvoK kirjutas:Kellegil ideid, mida vanade Autoleht-edega teha. Üks päris suur kottitäis vedeleb jalus.

mul kah kapi riiulid autolehti ja tehnikamaailmi täisIvoK kirjutas:Kellegil ideid, mida vanade Autoleht-edega teha. Üks päris suur kottitäis vedeleb jalus.
Hmm lähevad vb vanapaberi konteinerisse, eks peab mõtlema.Dexter kirjutas:mul kah kapi riiulid autolehti ja tehnikamaailmi täisIvoK kirjutas:Kellegil ideid, mida vanade Autoleht-edega teha. Üks päris suur kottitäis vedeleb jalus.
See gruppi ostu mõte olekski ,et võimalikult hulgi osta , kindlasti saab midagi komplekti pealt alla , aga iseasi kui palju.Tarmo kirjutas:usun et ega rohkem hind ei lange kui transpordi pealt, muidugi kui saate suure pundi kokku siis vbl, aga alla 5 komplekti ei tasu väga loota midagi
See vist SEB panga teema ainult.Tarmo kirjutas:kui sul pangas arve on siis saad teha endale ka virtuaalse krediitkaardi
Jah ,aga äda selles ,et mul Swedbankmopple kirjutas:SEB panga Pildikaart toimib ka krediitkaardina. Olen ise korduvalt sellega tellinud Amazon.co.uk-st ja ka teistest Suurbritannia veebipoodisest asju. Teine suur Pildikaardi boonus on see, et võimaldab PayPal-st raha välja võtta SEB arvele.