Sierra kohta küsimusi.
Re: Sierra kohta küsimusi.
klapikambri kaane kinni keeramisel tuleb alustada salongi poolt ning liikuda radika poole, ning kindlasti 2ra aja poltide seibe segamini, ning kontrolli ega kaan ise pole kover ning v2ga j6uga ei tasu kinni keerata.mul oli eelmine omanik ikka korralikult kinni v22nanud, vahetasin tihendi kuid 6li jooksis ikka kui kasemahla kevadel.kerge plekkitoo ja volaa.. korras.
Ma vahetasin ära ja leket pole. Vana tihend oli õhtal lihtsalt. Tehasest saati peal olnud.Henn kirjutas:klapikambri kaane kinni keeramisel tuleb alustada salongi poolt ning liikuda radika poole, ning kindlasti 2ra aja poltide seibe segamini, ning kontrolli ega kaan ise pole kover ning v2ga j6uga ei tasu kinni keerata.mul oli eelmine omanik ikka korralikult kinni v22nanud, vahetasin tihendi kuid 6li jooksis ikka kui kasemahla kevadel.kerge plekkitoo ja volaa.. korras.
Kas 1.8td roolilatt koos pumba ja õlianumaga sobib 1.6i sirjele. Latt ja õlipotska vast peaks istuma aga kas just see õlipump on "bolt-on". Või on vaja teha modifikatsioone?
Endiselt oleks vaja teada kas 1.8td roolilatt koos pumba ja õli anumaga sobib 1.6i sirjele. Latt ja õlipotska vast peaks istuma aga kas just see õlipump on "bolt-on". Või on vaja teha modifikatsioone?
Aitähh.
Aitähh.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
kirjuta veel 20 korda, siis kindlasti keegi proovib sinu eest järgi.
latt istub ja anum ka aga pump kindlasti mitte. Ja mul on keevitus olemas jah
Selge, suured tänud. Bensiini mootorite omad peaks kõik sobima?
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
bensiini mootoritel näiteks 2,9 ja dohc on erinevad, ilmselt ka ohc