Tervist,
Otsin mingit hobi-venda, kellel oleks järgmine aasta märts-april aega vaatada yks karburaator 2.0 DOHC mootor yle. Mootor on söidukorras, vahetasime töukurid just ära kuna neist tuli mingi klöbin, nyyd jäi vaiksemaks (kuid mingi väike klöbin minu meelest ikka veel). Kui vöimalik tahaks ka vöibolla teha mootori ymber et oleks pritsmega?
Endal aega ega oskust ei leidu. Mootoril iseendast midagi viga pole, on söidukorras ja käib. Kuid tahaks lihtsalt et keegi vähe vaataks yle et köik korras ja väike reguleerimine.
Tööst vöiksime kokku leppida mingisuguse sobiva summa loomulikult!
Aaa, ja autost nii paljo et mul on vana -72 aasta Ford Transit Mk1, kuhu on peale pandud siis Sierra mootor.
Kui kellegil huvi/aega leidub--> madis.orav@gmail.com
PS. Vabandan mu eesti keelt (klavetuuris pole köige tähtesid ja pole 20a. Eestis elanud enam)
Igal juhul oleks väga tänulik igasuguse abi eest! Vöi kui keegi vöiks osata soovitada kedagi. Päris teenindusse ei tahaks ka viia (need kallid ja löpuks nad ikka ei jaga seal midagi).
Otsin kedagi kes mootori yle vaataks.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: Otsin kedagi kes mootori yle vaataks.
60 euri eest oli siin müüa pritsega dohc koos juhtmete aju ja käigukastiga. ma küül ei näe mingit mõtet miks seda ümber ehitada
juba pikemat aega olen mõelnud, no milline on see karpaga dohc, kas mingit pilti pole pakkuda?
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
http://clip.suabnag.com/?w=FdjaxWdaINM" onclick="window.open(this.href);return false;
Tänud Tarmo nüüd pilt selgem 

Nendes kahes mootoris on mäletamistmööda päris suured erinevused, vist isegi plokikaanes olid erinevused ja mõtekam oleks vahetada terve mootor. Ei maksa ju need tänapäeval enam midagi. Päris karpaga siiski tegemist ei ole, monopritsung oleks õigem nimetus.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v