vaba teema, kuid jääme viisakaks

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
rinu
Webmaster
Kontakt:

Re: vaba teema, kuid jääme viisakaks

Postitus Postitas rinu »

Ma kuulan raadiot öösiti kui keegi oma mölaga vahele ei sega. Uuno ööprogramm on mulle asendamatu.
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

Ma kuulan R2 oma kui võimalus ja arvan, et see on oluliselt parem kui Skyplussi oma. Aga noh Skyplussi hommikuprogramm ongi põmmpeadele, mõtlevad inimesed seda ei seedi. Parim hommiku programm minu arvates on reedeti R2 kui Indrek Vaheoja ja Henri Kõrvits saadet teevad, ülejäänud päevad on Vaheoja ja Madis Aesmaa.
Marise kohta ütleks nii palju, et kunagi tegi R2's saadet siin me oleme, no see oli tööpäeva ajal üks nõmedamaid saateid R2's. Ma nüüd pead pakule ei pane (ei huvita piisavalt staaride suhted et uurida), aga mulle räägiti et ta Genka elukaaslane, ja ju siis oli huvide konflikt kui Genka Heidi Purga asemele sai. Nüüd õnneks peavad Skyplussi põmmpead teda kannatama, kuid pole hullu nad ju viskavadki bs'i peale näppu.
Ma olen sunnitud vaid siis Skyplussi kuulama kui keevitajate ruumis või kontoris käin, oma toas õnneks ei pea, kuid ega mul viimane ots pole ka seal raadiot.
AlarT
sõltlane

Postitus Postitas AlarT »

sa oled ise üks põmmpea Tarmo, ära solva neid ega mind niimoodi.
Kui sina ei oska head asja hinnata ja seda õigesti kuulata, siis hoia oma suu palun kinni.
Hommikuprogramm on meelelahutus, mitte mingi õppematerial ega dokfilm, aga paistab ,et sinu aju nii kõrgele ei küündi.

Sul ei ole vaja olla nii ülbe ja sõimata.

Muusika pärast ma raadiot väga ei kuula, kuna vähemalt 50% ajast ei tule raadiost kuulatavat muusikat.
Siis 40% ajast tuleb kuulatavat muusikat ja 10% ajast tuleb head muusikat.
Parimad lood tulevad tavaliselt reede ja laupäeva õhtuti.

See käib siis kõigi raadiojaamade kohta suht koht.
Õnneks skyplusis taastus nüüd vana laulu rubriik ja sealt tuleb nii mõnigi kord päris hea lugu.

Skyplusi üks viga on see, et suure osa ajast ta kordab kogu aeg oma uute laulude etetabelit, mille muusika on minu arvates tavaliselt suht mittekuulatav.

Teinekord, kui hommikuprogrammi ei ole klõpsin 6 raadiojaama vahet ja kuskilt ei tule head muusikat, siis lõpuks leian mõne hea loo, kuniks seegi otsa saab.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

AlarT kirjutas: Sa bomsch ajad ise täielikku iba praegu ja ei jaga üldse teemat.
Ajavad just täitsa head juttu, lihtsalt vahepeal läheb kivisaar liiga ülbeks jne.
Ahah, äkki ma ei saa heast huumorist aru lihtsalt.
Sierra Is
raimond46
Klubi liige

Postitus Postitas raimond46 »

Te teete tõesti nalja ? Vaidlete raadiokanalite üle ja võtate seda isegi nii palju hinge, et veidi ärrituda ja tunda ennast puudutatuna ? Issand, see ju kõigest raadio, tarbetu vaidlus. Samas stiilis nagu diisel vs bensiin, või automaat- või manuaalkkäigukast ehk kellele ema või tütar. :D Või olen mina rumal, et seda siinsetest tekstidest välja loen, sest kahjuks on raske välja lugeda teie emotsioone kui oma arvamust siin avaldate?
ValgeKotkas
aktivist

Postitus Postitas ValgeKotkas »

Bomsch kirjutas:Ahah, äkki ma ei saa heast huumorist aru lihtsalt.

Miks sa kogu hea teksti ära kustutasid... :(
Venikummi
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

no kes pole veel asjadest aru saanud siis maailmas on ainult üks õige arvamus, alart arvamus. kes arvab teisiti on lihtsalt ja labaselt loll :lol:
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

ValgeKotkas kirjutas:
Bomsch kirjutas:Ahah, äkki ma ei saa heast huumorist aru lihtsalt.

Miks sa kogu hea teksti ära kustutasid... :(
viisakusest
Sierra Is
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

Mis sellises inimesest nagu " AlarT " ültse tahta ? Vaimselt väga ebastabiilne isiksus,oma pedantsuse ja mitte kuhugi jõudva seosetu tekstiga.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
AlarT
sõltlane

Postitus Postitas AlarT »

sina tanel ei jõua oma õeluse, isekuse, ülbuse, asjade välja mõtlemisega ja vähese mõtlemisoskusega mitte kuskile.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Six-Fo
fanaatik

Postitus Postitas Six-Fo »

Oot mis siin on kõik omavahel tülis raadiojaamade pärast? :D
Radio Mania omab teid kõiki ära. :mrgreen:

...või noh, samas viimasel ajal isegi sealt suht veidrat kraami tulnd. :roll: Aga sellisteks juhtudeks on arvutis/autos oma maitse järgi muusika ka olemas.
http://www.youtube.com/user/CmCarVideos" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Six-Fo kirjutas:Oot mis siin on kõik omavahel tülis raadiojaamade pärast? :D
Radio Mania omab teid kõiki ära. :mrgreen: .
Seal on ju Pilt tegev. Kivisaar 2, lihtsalt juuksed on pikemad.
Sierra Is
Six-Fo
fanaatik

Postitus Postitas Six-Fo »

Margus on õnneks päris muhe vana, kahjuks ma hommikuti väga tihti raadiot ei kuula. Ning lõunal Mania Grandioso saates jutustav Andres Oja on ka minuarust hea jutuga, mõningad arvamused lähevad mul tema omadega lahku aga see on juba maailmavaadete küsimus.

Kuid sellega ei taha ma siin kellegile midagi tõestada, minu muusikamaitsega sobib lihtsalt Mania kõige rohkem, Raadio Uuno kannatab ka veel kuulamist. Sky Plusis olev muusika on viimased paar aastat mulle väga vastumeelt olnd.
http://www.youtube.com/user/CmCarVideos" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
OnkelMats
fanaatik

Postitus Postitas OnkelMats »

Keegi siin eelnevalt mainis, et ei kuula raadiot. Mul pole makis kanaleidki sisse salvestatud.
ValgeKotkas
aktivist

Postitus Postitas ValgeKotkas »

Mul ei tööta antenngi...
Venikummi
Vasta