Ja nagu elu on näidanud, siis Sierras võiks olla Mati Nuude plaat või kassett. Nostalgiahetkede jaoks.

kuna keegi vedu ei võtnud alart'ga saagimises siis läks ta uuesti isiklikuks selle postigaAlarT kirjutas:mõttetu hala nende kallal.
Sa bomsch ajad ise täielikku iba praegu ja ei jaga üldse teemat.
Ajavad just täitsa head juttu, lihtsalt vahepeal läheb kivisaar liiga ülbeks jne.
Aga muidu on täitsa ok.
Ega tegemist ei olegi mingi hariva asjaga, see lihtsalt meelelahutus, teeb tööl olemise lõbusamaks.
Rahva teemal räägivad nad väga palju, lihtsalt kivisaar on rahvast natuke kaugel tihti, aga mitte alati.
Olen 5 aastat kuulanud nende hommikuprogrammi, tean millest räägin.
ja ka peale neid postitusi on minu postitused tunduvalt tagasihoidlikumad kui alart omad, vähemalt minu silme läbi.AlarT kirjutas:sa oled ise üks põmmpea Tarmo, ära solva neid ega mind niimoodi.
Kui sina ei oska head asja hinnata ja seda õigesti kuulata, siis hoia oma suu palun kinni.
Hommikuprogramm on meelelahutus, mitte mingi õppematerial ega dokfilm, aga paistab ,et sinu aju nii kõrgele ei küündi.
Sul ei ole vaja olla nii ülbe ja sõimata.
Muusika pärast ma raadiot väga ei kuula, kuna vähemalt 50% ajast ei tule raadiost kuulatavat muusikat.
Siis 40% ajast tuleb kuulatavat muusikat ja 10% ajast tuleb head muusikat.
Parimad lood tulevad tavaliselt reede ja laupäeva õhtuti.
See käib siis kõigi raadiojaamade kohta suht koht.
Õnneks skyplusis taastus nüüd vana laulu rubriik ja sealt tuleb nii mõnigi kord päris hea lugu.
Skyplusi üks viga on see, et suure osa ajast ta kordab kogu aeg oma uute laulude etetabelit, mille muusika on minu arvates tavaliselt suht mittekuulatav.
Teinekord, kui hommikuprogrammi ei ole klõpsin 6 raadiojaama vahet ja kuskilt ei tule head muusikat, siis lõpuks leian mõne hea loo, kuniks seegi otsa saab.
siis päriselt arvan et kivisaare iq on väga kõrge, aga noh see ei tähenda et ta kuskilt otsast normaalne on.AlarT kirjutas:sõimama hakkasid siin tarmo sina, mina ainult vastasin sellele.
ja isegi kui su iq peaks olema kõrgem kui Kivisaarel, siis nagu näha pole see sind eriti kuhugi viinud, Kivisaar on sinust mitu korda tegijam, mitu korda kuulsam, mitu korda rohkem teeniv jne.
See räägib enda eest.
Oma autos ma kuulan ka tavaliselt plaati, mõnikord panen raadiot, kui vaja.
Aga tööl kuulan raadiot.
Tarmo kirjutas:...ma usun et ta on tark, kuid mulje jääb küll nagu oleks iq 75. ...