Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Vabandan oma võhiklikkust ja teadmatust aga kuhu need sierral lähevad? Pealkirjast loen välja amordid aga no üldse ei kujuta ette mismoodi ma selliseid kasutada saaks ei esi ega tagasillal. Palun täpsusta
Oliver
Edit: Tõenäoliselt olid nad tagasillal siis kui kuju vaadata. Võimaluse korral uuri täpsemalt järgi kummal sillal ja kuidas olid.
Viimati muutis oliver85, 10 Veebr 2013, 22:21, muudetud 1 kord kokku.
oliver85 kirjutas:Vabandan oma võhiklikkust ja teadmatust aga kuhu need sierral lähevad? Pealkirjast loen välja amordid aga no üldse ei kujuta ette mismoodi ma selliseid kasutada saaks ei esi ega tagasillal. Palun täpsusta
Oliver
need on siiski vedrud, ma nüüd alles vaatasin kuna ise pole mingi sierra spets siis ei oska öelda kuidas nad kinnituvad seal, isa ütles, et ford sierra all nad olid siis mõtlesin, et panen siia foorumisse ülesse
Selle läbimõõt ju nii peenike, et ta puht füüsiliselt ei saa minna taha.. Esimene amort küll on reaalsem, aga ei taha ka seda uskuda Jube naljakas asi.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD / Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi Ford Mondeo mk1 1.8 16v