väike mure, abi vaja
väike mure, abi vaja
niisiis, selline mure on, et kui natuke rohkem vajutad tõmbab pöörded üles, kui aga üritad ära sõita siis tahab välja surra ja kui tahad, et pöörded uuesti üles võtaks pead jälle gaasipedaaliga mängima. Võtad siduri ära, paned natuke gaasi ja ei ole mingit jõudu. Milles võib probleem olla? Mootoriks on sierra 1,6 55kw.
Re: väike mure, abi vaja
Karpa tahab ehk puhastust saada.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
55kw peaks viitama karburaatorile, aga kui cvh on siis mul üks edis4 pakkuda
see on monopritsung mootor, ise mõtlesin, et see aju saadab valet infot bensupumbale vms
Karpa karpaks ma pidasin jagaja küljes olevat "kommutaatorit" silmas. Kuna ma seda pilli pole isegi kaugelt elus näinud siis pakun lihtsalt varianti välja. Selline mure oli näiteks 90-te keskel välja lastud tutikate Ladade puhul tüüpiline. Sai sellel ajal Minskisse Ladasid veetud ning 10 autoste kolonnidena sõitsime. Neid kommusid oli kotiga kaasas. Mõni üksik masin sõitis selle 900km sedasi ära, et polnud vaja kommut vahetada. Mingi Vene praagi ots oli tehases. Täpselt sellised sümptomid olid.
Ja siis tõesti küttesüsteemi kalad on ka sarnaste nähtudega. Sierra eelmisel talvel sõitis sarnaselt. Küll oli karterituulutus jääs siis ilmselt oli vett kusagil pihustite ees. Kohati oli sama nuss- ning lõpuks teate mis juhtus? Jagaja all andis saba kommutaatoriklots. Nii kui uus külge läks, pill enam kordagi ei kalanud. Samas võib-olla olid erinevate jamade kokkulangevused lihtsalt, sest puhastussolki sai ka paaki valatud ja äkki see sidus veee ära vahepeal.
Ja siis tõesti küttesüsteemi kalad on ka sarnaste nähtudega. Sierra eelmisel talvel sõitis sarnaselt. Küll oli karterituulutus jääs siis ilmselt oli vett kusagil pihustite ees. Kohati oli sama nuss- ning lõpuks teate mis juhtus? Jagaja all andis saba kommutaatoriklots. Nii kui uus külge läks, pill enam kordagi ei kalanud. Samas võib-olla olid erinevate jamade kokkulangevused lihtsalt, sest puhastussolki sai ka paaki valatud ja äkki see sidus veee ära vahepeal.
Sierra Is
mõnel sierra mootoril asub kommutaator ajus?
Ma pigem arvan ,et asi ikka karburaatoris kinni, puhasta ja hoolda ära, siis oleks asi selge kas läheb paremaks või ei.
55kw mootor ei saa olla mk1 kerel monopritsung, peab olema see karburaator mootor originaalis.
Ala monopritsungit hakati mk2 lõpus paigaldama ja selleks escordi monopritsungiga mootor.
Ala monopritsungit hakati mk2 lõpus paigaldama ja selleks escordi monopritsungiga mootor.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v