vaba teema, kuid jääme viisakaks

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
Tanel
sõltlane

Re: vaba teema, kuid jääme viisakaks

Postitus Postitas Tanel »

Silver kirjutas:
Tanel kirjutas:Pole vähemalt eestis yhtegi fast fordi näinud, küll aga naaber riigis. Endal seisavad kõik vordid ja ootavad paremaid aegu :D Aeg ajalt sõidan enda Prantsusmaalt väljunud hobikaga, see v6tab naeratuse rohkem näole, kui fordi remontimine :D

Autode list:
Ford Scorpio 2.9b V6 93a Ghia - Seisab, ajapuudus
Ford Mondeo 1.8b 96a - Seisab, 100% sõidukorras.
Ford Mondeo 2.0d 02a - Seisab, ootab välismaalt uusi osasid
Subaru Legacy 4wd 92a - Seisab, ajapuudus
Peugeot 405 turbo - Aeg ajalt sõidan, sõidukorras
Kui sul jagub silmi ainult oma rimakate jaoks, siis ple ime et sa eestis ple ühtegi fast fordi näinud.

Ilmselgelt, on mõni sr´i mölalõug siia ära eksinud. Kahju, et kuidagi ei suudeta oma erutusi tagasi hoida ja lööb välja sr´i tyypiline " Ärapanemine". Sorry, aga minule Sul seda teha ei õnnestu..
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Jesper kirjutas:Suht ühekiired olid, teoorias peaks Focus ikka surtsu kiirem olema kuna mul ju see itaalia variant millel 500 kuubikut vähem, aga see erinevus on praktikas suht tühine.

Focuse juht vaatas pärast mõtlikult mu viltust sumpaotsa ja ütles "ma arvasin enne et sul on diisel" :lol: Priceless.
Eks ta solvav ole kui sul on hot hatch, aga keskmine farmer on sama performantsiga :)
Jaanus kirjutas: Kui külm on külm? Miinust teil seal ju ikka ei ole
Tuleb liigutada, mitte istuda
no täpselt nii oligi, et mingit liigutamise tööd ei olnudki, istusin ja puhastasin võtmeid. Ühel hetkel ikka jõudis kohale, et siga külm on juba. Pärast lõdisesin kodus ka veel pool õhtut otsa.
Sierra Is
Jesper
aktivist

Postitus Postitas Jesper »

Ei, solvumist ma ei täheldanud. Pointless asi ka mille peale solvuda, sest ega see Volvo ikka mingi sõitja auto ei ole, lihtsalt mahutab palju kola, mugav, raadio on sees, linnas tähelepanu ei ärata, ei maksa suurt midagi ning foori tagant saab natuke keskmisest paremini minema. Noh nagu punnsilm ainult et ilusam, kiirem ja ei lagune :lol:
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

kuna ffe maas, siis no mootori poolest sobib siia kah
http://www.youtube.com/watch?v=q0Rgc3Qfp0g" onclick="window.open(this.href);return false;
rinu
Webmaster
Kontakt:

Postitus Postitas rinu »

Hetke seisuga on ffe püsti jälle.
Tamm85
Klubi liige

Postitus Postitas Tamm85 »

Keegi oli enda sierraga täna hommikul sõpruse sillal avarii teinud :D musta värvi 5 ukseline luukpära
Sierra 1.8 OHC 87
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
Jaanus
Klubi liige
Nimi: Jaanus

Postitus Postitas Jaanus »

Sattusin hommikul jebais mõistliku diili otsa. Motorcrafti küünlad boa-le 6tk oli hetke hind 4£. See läks kohe 10.- peale, sealt 17.- ja siis 27.- läks ära.
Ei hakanud rohkem pakkuma ka ja olen õnnelik, et kellegi päev sai rikutud :lol: (poleks ma pakkunud oleks ta ju 4.-ga saanud) polnud mul neid tegelikult nagunii vaja

tegelikult huvitav on see, et näiteks E-parts-is on need küünlad 20.-euri tk ja täna sattusin Fixusesse siis seal on 10.-euri tk.
viimati oli minu mäletamist mööda 200.-eek tk
'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Tanel
sõltlane

Re: M: Laiendatud plekkveljed tellimusel.

no krt, 115km/h lahti lõigatud plekiga ja uuesti kokku keevitatud.. No ma ei tea, keevitusel väike viga ja see velg lendab seal ribadeks. Võtad tõesti selle vastutuse ? Kui pakud teenust, siis pead ka vastutama tagajärgedega.
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
pureja
aktivist

Postitus Postitas pureja »

väga õige värk..
ValgeKotkas
aktivist

Postitus Postitas ValgeKotkas »

Tanel kirjutas:no krt, 115km/h lahti lõigatud plekiga ja uuesti kokku keevitatud.. No ma ei tea, keevitusel väike viga ja see velg lendab seal ribadeks. Võtad tõesti selle vastutuse ? Kui pakud teenust, siis pead ka vastutama tagajärgedega.
Keegi pole öelnud mida selle kohta, kui kiiresti asjaga sõita võib :D . Öeldi ainult, et ei visanud sellisel kiirusel. Igaühe enda probleem, kas läheb nendega kiirendama või ei.
+ Ma pakun, et enne kui õmblus ribadeks lendab 360* ulatuses murdub ta ka väheke ja laseb õhu välja. Päris tont peab olema, et seda mitte märgata.
Venikummi
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

no aga üks ju küsis, järelikult ongi nii tont. selleks et seal sellised jõud mõjuksid et keevituse lahti lõhuvad, peaks räigest august läbi sõitma mis kapitaalselt lõhuks rehvi. muidugi jah kui keevitaja on see "tont" ja õmblus on mingi külm käkk, kuid siis poleks ta ka ilmselt tasakaalus 115km/h
Tamm85
Klubi liige

Postitus Postitas Tamm85 »

Selline ketas tuli ükskord sierra alt :mrgreen:

Pilt
Sierra 1.8 OHC 87
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
Six-Fo
fanaatik

Postitus Postitas Six-Fo »

See küll ei käi foorumi temaatikaga kokku aga natuke levitan sõna. Ärge seda 100% uskuge, ma ka veel absoluutse tõena ei võta, aga kuna 9/11 ja muud USA korda saatmised on mind skeptiliseks teinud siis tundus mulle ka kohe alguses see Bostoni teema mäda
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/ph ... 202348.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/user/CmCarVideos" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
dohcimees
aktivist

Postitus Postitas dohcimees »

Six-Fo kirjutas:See küll ei käi foorumi temaatikaga kokku aga natuke levitan sõna. Ärge seda 100% uskuge, ma ka veel absoluutse tõena ei võta, aga kuna 9/11 ja muud USA korda saatmised on mind skeptiliseks teinud siis tundus mulle ka kohe alguses see Bostoni teema mäda
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/ph ... 202348.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Tundub, et selle Craft Internationali põhiline tegevusvaldkond on militaarsuunaga koolituste läbiviimine. Neid märke ja nokatseid jms riideid saab muidu vabalt igaüks neilt osta.
See seljakottide värvuse võrdlus on küll päris huvitav. Juhul, kui need pildid vastavad kõik ikka viidatud isikutele ja on tehtud vahetult enne möllu.
Tanel
sõltlane

Olen näinud erinevaid keevitusi ja keevitajaid.. Päris tõsiselt ei julgeks osta sellist asja, kui ei tea inimese keevitus oskusest absull midagi. Ja need keevitatud kohad murduvad vabalt igast nurgast lahti ühe väikse löökauguga. Keevitus sisaldab suurel osal mikroskoobilisi õhumulle ja kui neid mulle seal sees on liiga palju, siis detail lihtsalt murdub. Tean, kuna olen juba paar aastat vastavat sertifikaati omanud ja vastavad koolitused, murde test ja röntgen testi läbinud. Aga, eks igaüks teab ise, mis ta enda auto ja eluga peale tahab hakata.
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Vasta