muideks õhumullid on näha ultraheliga, ja neid meil olla ei tohi, seega jah, kahe aastane ilma pideva praktikata kogemus pole just jah teab mis näitaja, ning teadupärast paber kannatab kõike
+1Jesper kirjutas:Sinu vaidlushimu on nii suur, et isegi ühelauselisest postist jääb pool kahe silma vahele
Keevituse kvaliteet on ainult üks aspekt, mina ei usu et keegi teismeline kodanik kuskil kuuri taga suudab teha sarnase kvaliteediga keevitust kui teie firma peakeevitaja, aga ok, oletame et suudab. Teine aspekt on see, et velje materjali paksus ja üldine konstruktsioon on tehases võetud selle arvestusega, et sinna mõjuvad jõud on sellised, nagu nad originaallaiuse puhul on. Kui nüüd teha velg kaks korda laiemaks, siis kõik jõuõlad jms muutuvad ja seda ei tea keegi, kas ja kui palju sinna täpselt tugevusvaru jäetud on. Lisavürtsi annab veel see venitatud kitsas rehv. Üldiselt viletsad valuveljed on ka viletsad jah, aga valuvelg deformeerub teistmoodi kui plekkvelg - plekkveljele annab tugevuse tema kuju, umbes nagu õllepurki käte vahel surudes on ta alguses hästi tugev, aga kui ühe voldi sisse võtab on hopsti kägaras. Pehmest materjalist odavvaluvelg on rahulikum, ei viska kohe rehvi maha jne.
Eks igaüks ise teab mis teeb, noortele on omane teatud alalhoiuinstinkti puudumine ja noh nagu ma juba mainisin, õnneks nende velgedega ei sõideta teabmis kiiresti. Aga mina isiklikult ei julgeks selliste ratastega autos sõita, ma tahan elada vanaks ja surra tervena.
Ehk oleks Teil mõistlik kuskile arenema minna.. See oleks enne suve vägagi mõistlik tegeminev6 power kirjutas:Kuule tanel kui sul midagi teha pole siis mine arene kuskil nurgas mitte ära reosta teise kuulutust.
Sellajal kui füüsika mehed arvutavad, ülejäänud sõidavad![]()
+1Kristjan kirjutas:Ei ole neil velgedel h2da midagi. Tean yhe jooksu ajalugu ca 6 aastat(selle ajasees null surmaga l6ppenud avariid kus velg oleks purunenud). Aasta oli siis 2kki 2003 vms kui ma suutsin yhe sellise keevitatud jooksu v2lja kaevata ja need oma golf 2 gti'le alla panin. Ise kasutasin neid v2he ca pool aastat ja peale seda olid ca 5 aastat s6bra igap2eva liikuri all. Niiet kui korralikult tehtud ei n2e probleemi.
Yhest teisest foorumisSellajal kui füüsika mehed arvutavad, ülejäänud sõidavad