Sai siis ostetud 2011 juunis omale öko 1.6 Sieraari. Nahksisuga ja tumedate polstrite ning armatuuriga. Tagasiminek oli kõva enne oli igapäeva auto Saab 9000 millel jõudu 180kw tuuri ja nüüd äkki ainult 59kw. Alguses oli üsna harjumatu möödasõite teha kuidagi jube väikseks jäid vahed vastu tulijatega. Suutsin sõita siis 5 kuud selle mootoriga siis vahetasin välja 2.1 pinto vastu tutikas mootor oli, aga kahjuks kestis ainult 1,5 kuud. See järel tuli 2.0IS millega sõitsin kuni augustini. Ja nüüd siis asub kapoti all 2.9T aga 2.0T ootab oma aega. Ühesõnaga ostsin enda arust väikse mootoriga auto, et ökolt ringi tiksuda aga asi lõppeb ikka ühtemoodi nagu enamus mu autodega

Kere poole pealt sai soetatud siis RS tagalisa ning külje laiendid, tänud XcosworthX ehk siis Taurile. Esistange aretasin siis ise, ahvisin Legendaarse Sierrat. Ette aretasin FK coiloverid teise margi omad

. Kahjuks ei ole suutnud veel ühtegi autot näppimatta jätta

Selline nägi välja alguses

Cooleri paigaldus

AP Racingu kuue labaga ketas ja vähe kangem korv

Udutulesid pole jõudnud veel külge kruvida

Ega see auto peab ka ikkagi järsemalt keerama.
Selline mu rahulik pere sedaan on hetkel. Naine sõitis ka siis esimest korda peale moto vahetust aga ta ei teadnud, et ma nädalavahetusel natuke pahandust tegin(2.9T). Esimene kommentaar oli, et mis kuradi traktori häält auto teeb. Aga peale paari kordset segusiibri pärani lükkamist ning teise käigu peeneks laskmist tuli muie näole ning kostus, et päris tore on sõita.
Igast muid asju veel lisatud ja ehitatud aga ega kõik kohe meelde ei tule.