2.0 DOHC karteripõhi katki

Kapotialused jutud
Six-Fo
fanaatik

Re: 2.0 DOHC karteripõhi katki

Postitus Postitas Six-Fo »

Okei siis võtan enda poolsed sõnad tagasi, kuskilt postitusest jäi mulje et oled hirmus sierrahuviline aga teised peres seda romu ei soosi ja siis vaevalt keegi seda jändamist viitsib ette võtta.
http://www.youtube.com/user/CmCarVideos" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

Minu isa kah ei soosi Sierrasi :D, otseselt pole tal sierrade vastu midagi, aga vanade :D
Mu Sierra on talle selle eest ka kätte maksnud kui isa sellega ülevaatusel käis :D. Järjekorras oodates lasi tosooli välja ja pärast tanklas ei käivitunud, läksin teise autoga järgi et tõmban koju, istusin sisse keerasin võtit ja käis :D
sinilinnu
Klubi liige

Postitus Postitas sinilinnu »

Hahh, Tarmo, väga viis. :D Ma olen seda meelt, et kui midagi (praegusel juhul autot) armastad ja hoidad, siis auto hoiab ka sind, ehk ei jubi ja püsib tervena janii. :)

Muidu, minul enam karterimuret ei ole, kuna sain parema pakkumise. Sama raha eest ülevaatuse, kindlustusega igapäevaselt sõitev auto. :)
'87 2.0 77kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
Six-Fo
fanaatik

Postitus Postitas Six-Fo »

Ei tea ma taon enda sierrasse raha sisse nagu segane ja hoian ja armastan aga ikka leiab koguaeg juurde asju kustkohast vigurdama hakata :) Täna näiteks hakkas salongi ventilaator kiuksuma ja puhub kõikuvalt, juba tüütuseni seda tulemüüri plastikut eest kakkund.

Ja kui vanematele jutt läks, siis minu vanemate teha oleks siis nad viiks mu sierra ammu vanarauda ja ostaks auto millega saab aint teeninduses käia :mrgreen:
Viimati muutis Six-Fo, 10 Nov 2013, 18:23, muudetud 1 kord kokku.
http://www.youtube.com/user/CmCarVideos" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Cm.Vids" onclick="window.open(this.href);return false;
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

mida rohkem sa teda armastad, seda valusamalt ta sulle anaali keerab ;)
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Eks see oleneb ka sellest, kuidas sa parandad. Kas selili, porimülkas, käte ja jalgadega sopaingleid tehes või reaalsete tööriistadega garaazis teadlike liigutusi tehes.
Sierra Is
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

Ikka ja igavesti teed sa k6ik isiklikuks?
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Dexter
Klubi liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dexter »

Bomsch kirjutas:Eks see oleneb ka sellest, kuidas sa parandad. Kas selili, porimülkas, käte ja jalgadega sopaingleid tehes või reaalsete tööriistadega garaazis teadlike liigutusi tehes.
+1
Jaanus
Klubi liige
Nimi: Jaanus

Postitus Postitas Jaanus »

Tanel kirjutas:Ikka ja igavesti teed sa k6ik isiklikuks?
Sa suudad ka kõike isiklikult võtta.

Ma küll ei loe Bomschi tekstist sinu nime välja
'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

no kunagi tann15 ju remontis xr4ja hoovipeal, suht porise pinna peal. noriti igal pool teda selle eest, seega oli ilmselt ikka otse mõeldud soolana haavale :)
Jaanus
Klubi liige
Nimi: Jaanus

Postitus Postitas Jaanus »

Tean jah, aga ega siis võiks kõik, kes õues maas auto all ukerdanud on tulla jonnima, et mis see Bomsch siin norib. :D (eks ole minagi maas ukerdanud, küll mitte sopaingleid teinud :D )
Mis teha, kui huumorit ei talu.
'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Rahu, rahu, ma ei mõtelnud midagi otseselt kellegi pihta. Hädaga olen isegi roomanud kui muud üle ei jää, seepärast kirungi ja selliselt tehes on närvid läbi, higi lendab 3x rohkem kui muidu ja ei saa süvenenult asjaga tegeleda, mille tulemusena on see, et saaks sita kuidagi kaelast ära ja kokku, see huvitab vähe, et kas ka kõige paremini sai. Tänaseks olen nii palju garaaget sisustanud, et näiteks selle CVH karteripõhja asemel võin lüüa relaka zeteci originaali sisse ja siis selle uuesti alu keevitusega selliselt kokku lasta nagu vaja läheb. Noh lihtsalt hobi on selline mis eeldab mõningate tööriistade omamist, et ei peaks iga teenust sisse ostma.
Sierra Is
sinilinnu
Klubi liige

Postitus Postitas sinilinnu »

Njah. Ei oskagi kohe miskit öelda. Verd ja higi näha ei tahaks, niiet ärge isklikuks minge. :D
'87 2.0 77kw
Ford Focus '04 1.6 74kw
Vasta