No mõne konkreetse välismaise foorumi puhul võin näite tuua et paljud hakkavad sinna postitama neid pilte et mida uut ja ägedat tehti ja ei viitsita teistkorda siia postitada kuna fb kaudu pääseb lihtsamini laiema publiku ligi
Ühest küljest on nagu positiivne et facebookis kõik nii lihtne on, aga teisest küljest on see foorum samahästi kui mahakandmisele määratud siis.
(tegelesin kunagi mudelismiga ja on selline lowriderite foorum nagu layitlow, on seal siis selline alafoorum nagu mudelautod jne. Vanasti oli see et sa ei jõua päevaga kogunenud uusi postitusi õhtuga läbi lugedagi, pidid selekteerima teemasid mida jälgida viitsid. Umbes siis kui ma seal enam väga aktiivselt ei käinud siis tekitati ka facebooki leht kuhu mind kutsuti. Nüüd umbes kui ma vahetevahel foorumisse nägu näitan siis räägitakse et seal ei toimu mitte midagi enam, võibolla mingi 5 venda postitavad

Kogu aktiivne kaader on facebookis kuna inimesed panevad seal kergemini Like )
Foorum on selles mõttes parem et kõik talletub ja on hea mugav möödund aegade postitusi lugeda. Facebookis kaovad need kuidagi sinna "Seinale" ära seepärast ma ei soosi väga seda facebookile üle kolimist.