K: Ventika visco?
K: Ventika visco?
Kuidas saaks kindlaks teha mittetöötaval mootoril kas visco on korras, kas piisab tööstusliku fööniga soentamisest?
Tagaveoline auto on nagu noor naine, kui käest ära läheb siis on väga kallis 

-
- aktivist
Re: K: Ventika visco?
Ma pakuks, et üldiselt kui on asi kuival, siis on asi kuival. Kui külmalt ei ole keeramisel mingit vastupanu ja laseb ringi nagu laagritel, siis on asi mäda. Tavaliselt peaks tiivikut mõistliku jõuga pöörlemapannes too tegema nii alla 1 ringi mu teada.
Venikummi
Okei eks ma proovin. Sellepärast küsin et mul töötaval mootoril tõusis temp 95 kraadi peale ja kui ventikale näpu vastu panin jäi seisma aga teise mootori peal visco olemas ja mõtlesin et uurin enne kas annab kuidagi kindlaks teha et ei peaks tühja vahetama. Oskab keegi vahetamise kohta õpetus sõnu anda tegu v6 2,8 mootoriga

Vastupidine keere, paned lehtvõtme külge ja lööd vasta võtit lahtikeeramise suunas, kordad tegevust senikaua kuniks lahti tuleb. Kui rihmad maas siis pead blokeerima kuidagi rihmaratta, ja tagasipannes keerad lõpuni otsa ja kergelt pingutad võtmega üle, muidu võib mootor oma keeramisega ta suht tuugalt kinni tõmmata ja hiljem kui vaja vahetada, ei taha ta lahti tulla.
Tänud!