Nii nii, paistab, et asjad hakkavad enamvähem paika loksuma. Mootori koha pealt ilmselt aitab kasutaja IvoK mind hädasti välja müües mulle uue mootori.
Niikaua aga kuna praegu enam midagi mootori osas teha ei saa, siis vahepealse aja olen sisustanud põhja roostest puhtaks kraapimisega, värvinud hoolega ja tegelenud niisama igasuguse korrastamisega. Täna sai näiteks toodud sületäis uusi plastdetaile, mis olid kas puudu või lõhkised. Lisaks minu sellele käkerdamisele auto kallal on nüüd isa lisaks mootori remontimise abile võtnud käsile kõikide asjade üle korrastamise. Näiteks korrastas ta generaatorit, mis oli ka selline veidi pidune, tõsi küll töötas aga ilmselt ei oleks see enam nii väga kaua töödanud. Naljaga pooleks väitis ta, et temapoolne garantii genekale on 10 aastat. Nali naljaks aga teades tema töö kvaliteeti, siis ma võin tõsimeeli seda ka uskuda, kuna ei meenu ühtegi tema üle käidud juppi nii minu autodel kui ka ta endala autol, mis millalgi hiljem oleks uuesti remonti vajanud. Genekas korras, siis lahendas ta ära mootori ventide probleemi ning selle tühikäigu jura, et peale aku maha võtmist tühikäik jukerdas. Lahendus oli lihtne - tühikäigumootor oli paksult tahma täis ning asja korda saamiseks piisas selle pesemisest.
Üldiselt auto müügi mõtted jälle peast kadunud ja loodan väga, et järgmine nädal suudab Sierra taas omal jalal liikuda.