Sierra XR4i, 24V, RWD

Kasutajate pikendused
Vasta
sõdurpoiss
aktivist

Re: Sierra XR4i, 4x4

Postitus Postitas sõdurpoiss »

Bomsch kirjutas:Oi, kus on ilus töö ära tehtud. Kõigile eeskujuks!!!

Tänan väga! Igasugune tunnustus ainult innustab ja motiveerib ka edaspidi parema tulemuse nimel pingutama. :D

Mis puutub talvesõitu, siis tahakski just nimelt selle autoga talvel sõita. Mul teine auto kardab lund, soola ja vett veel rohkem kui Ford, lisaks veel kahetonnine mass ja tagavedu. Kuna meie koduteed vald lahti ei lükka, siis on välja pääsemine suht raskendatud. Nii palju kui sierraga testisõite teha on saanud, siis sellega veel kinni pole jäänud.
Roostetamise pärast ma ei põe, kõik mis selle autoga talvel juhtub, saab kindlasti kevadel korda tehtud. Ongi hea kui rooste eest kehvemini kaitstud kohad esimese talvega välja lööks, siis teaks teist korda tehes paremini toimida. Ehk peab siis hiljem mitu talve vastu. Saaks ehitamise vaev sõidurõõmuga tasutud.
Pilt
sõdurpoiss
aktivist

Mulle on linnapeal silma jäänud paar punast autot, millel on veljed valgeks värvitud, päris huvitav kombinatsioon tundub. Paar korda on mõte uitama läinud, et mis oleks kui prooviks ka? Talveveljed on niikuinii sellises õnnetus seisus, et nii neid alla panna ei saa, väga koledad. Ja kui juba tegemiseks läheb, siis ei ole ju vahet, mis tooni viimane kiht keemiat peale läheb. Mõeldud, tehtud: :D

Pilt

Kuna vana värv koorus nii väljast, seest ja rehvi alt, siis läksid rattad otseteed liivapritsi. Värvikunn soovitas igaks juhuks esimeseks kihiks epokrunti, seejärel kiht täitekrunti, et liivajoa poolt tekitatud liivapaberilaadne pind siledaks täita. Ilusti kõik pinnad tasaseks lihvida ja teine kiht täitekat selga, ja jälle lihased piimhappest valusaks lihvida. Higistatud sai omajagu, aga tehtud nad said.

Pilt

Ei tahaks nüüd mingeid prognoose või lubadusi tegema hakata, aga mõned märgid nagu vihjavad sellele, et see talv õnnestub see kaadervärk äkki tänavale paisata, seega igaksjuhuks teeme talverattad aegsasti korda. Rehvid on ka juba olemas ja ootamas, et äkki siis mõnel õhtul tekib tung rehvivahetajaid külastada. Elame, näeme.
Pilt
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

Krt nüüd ma olen küll ilgelt kade :D
Mis tegemine maksma läks,ilgelt ilus toon on nendel :P
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
sõdurpoiss
aktivist

Ära kadetse, tee järgi. :)

Retsept on lihtne:
Liivaprits 300.-
Epokrunt+täitekrunt+liivapaber+pinnavärv ~700.-
Ülejäänu(lihvimine 3 korda) on puhas nauding. :lol:
Pilt
Visible
fanaatik

Postitus Postitas Visible »

Värvimine tundub küll sul vägagi hästi käpas olevat. Ideaalne ! :)
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

4 velge ja 300.-?ehk jagad mingi kontakti ja kaua aega läheks tegemisega :)
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
XcosworthX
fanaatik

Postitus Postitas XcosworthX »

mina saan kah ise 300.- Neli velge liivapritsi ja pulbervärvimine :mrgreen:
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Talvel see valge püsib ilus kahjuks esimesele peateele keeramiseni. Kevadel otsast peale värvida või terve päev bituumenit lahti poleerides raisata.
Sierra Is
sõdurpoiss
aktivist

Visible kirjutas:Värvimine tundub küll sul vägagi hästi käpas olevat. Ideaalne ! :)

Ei ta ole midagi, paar tilka sai ikka kodarate vahel jooksma ka.
Bomsch kirjutas:Talvel see valge püsib ilus kahjuks esimesele peateele keeramiseni. Kevadel otsast peale värvida või terve päev bituumenit lahti poleerides raisata.
Ei tea kas nii hull on ikka, eks nad muidugi enamuse ajast saavadki kakased olema, palju sa talvel ikka velgi pesed. Ma olen erinevate autodega juba aastaid sõitnud ja ma pole täheldanud, et velgede peale rohkem pigi ladestuks, kui auto külgedele. Kui kevadel saab paari tunniga tervelt autolt pigi maha pestud, siis pole ju probleem pool tundi velgedele kulutada. Scorpa all on need veljed mul paar talve sõitnud, värv oli siis küll hõbedane, aga ei meenu küll nagu mingit meeletut pigiprobleemi.
Tanel kirjutas:4 velge ja 300.-?ehk jagad mingi kontakti ja kaua aega läheks tegemisega :)
Töö teostas OÜ Fortla, ei tea kaua tehti, viisin lõunal sinna ja läksin õhtul järgi.
Pilt
XcosworthX
fanaatik

Postitus Postitas XcosworthX »

firmat ei avalda,aga võrus tuttav :mrgreen:PiltPilt
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Ikka on hull. Auto on sile plekk, velg on valus 3D, seal sa pead iga kodara ja nurga hambaharjaga üle käima.
Sierra Is
sõdurpoiss
aktivist

Ma olen skeptiline selles suhtes, et kas seda pigi üldse sinna nii palju koguneb, et midagi hullult nühkida oleks. Ega enne teada ei saa kui omal nahal kõike järgi ei proovi.
Pilt
Visible
fanaatik

Isegi nädalaga saab valge velje nii pigiseks praeguste ilmadega, et nädala lõpus pestes pigieemaldajat peale lastes on terve velg laiali valguvatest pigiplekkidest pruun. :)
sõdurpoiss
aktivist

Ahaaa, näed siis, kohe õige vend kelle käest küsida. :D

Kuidas siis on, kui terve talve ringi uhada, peab siis kevadel uuesti värvima?
Pilt
Visible
fanaatik

Pead tihedalt pesulat külastama, siis pole asi väga hull. :D
Vasta