Lugu siis selline, et olen kah juba paar aastat sierramees olnud, aga võta näpust, sõita polegi nagu eriti saanud sellega. Üks järjekordne projekt, mis ei taha sugugi valmis saada. Ostsin teise paar aastat tagasi, võib-olla ka rohkem, täpselt nagu ei mäletagi enam. Algselt oli plaan lihtsalt jäärajal vähe sõitu teha. Kuna auto oli väga kehvas olukorras siis vajas see "vähe" keevitamist, et inimene koos istmega läbi põhja ei vajuks ja et augud ka väliselt väga silma ei riivaks. Mingil hetkel hakkas asi käest minema, kui külge said uued tiivad, karbid, tagumised tiivaääred, tagumised poolraamid ja palju väiksemaid lappe. Peas hakkas idanema idee millestki enamast, kui põllurallikast. Et milleks nii palju vaeva ja vaba aega kulutada, ja siis hiljem see kõik ära lõhkuda? Teeks siis seda asja nii, et sellega kannataks ka tänaval kulgeda! Nüüd on siis asi niikaugel, et enamus eeltööst on tehtud ning kere põhiosa sai just värvitud. Panen siis mõned pildid kah, kuidas need asjad vähehaaval arenenud on.
Seisukord ostuhetkel:

Keegi oli juba osaliselt hakanud laiali kiskuma, arvatavasti siis kere lappimiseks.
Eelmisel talvel:

Sai käidud jää peal proovimas, et kas see autoke ikka libedaga sõita oskab.
Oskas sõita küll, ning see motiveeris edasi töötama:

Hetkel oleme siis jõudnud siia:

Mu hea sõber ütles kunagi, et kiired Sierrad on punased. Tal on olnud kaks punast Sierrat, ma usaldan teda täielikult.

Üritan siis lähiajal luugid, stanged, tiivad ja võred kah punaseks ajada. Äkki siis paari aasta pärast saan tänaval ka sõita.

Kui siis veel ikka naftat leidub, millest bensiini aetakse.