K: ohc efi pritsung tõrgub, kus diagnostikat teha saab?

Kapotialused jutud
dohcimees
aktivist

Re: K: ohc efi pritsung tõrgub, kus diagnostikat teha saab?

Postitus Postitas dohcimees »

Kosmosnat kirjutas:Otseselt korgi maha keerates survet ei ole või see ei näita midagi?
See ei ole tagasivooluga kuidagi seotud, selle jaoks peaks olema ikka eraldi paagituulutustoru.
Kosmosnat kirjutas:Eks pean siis otsima ja vaatama, kas on umbes tagasivoolutoru
Kui läbipuhumiseks õhukompressor olemas, siis ei tohiks see mingi probleem olla. Sain aru, et sa kapotialt juba ühendasid sellesama tagasivoolu korraks lahti, kui rõhuregulaatori vahelt ära viskasid. Paned sinna kompressori otsa ja kuulad, kas hakkab paagis mulisema. :) Kuna mul paagi juurde ligipääs hea, siis tegin seda värki veel kahes osas - ühendasin paagi küljest toru lahti ja puhusin kapotialt kuni sinna maani läbi, juhuks kui selles osas oleks mingi p*sk sees olnud, siis ei oleks seda otse paaki puhunud. Ja alles pärast seda siis kuni lõpuni välja.

E: Minu kogemus ainult dohc puhul, vb ohc'il asuvad osad asjad mujal ja on teised süsteemid. :)
Kosmosnat
kasutaja

Postitus Postitas Kosmosnat »

dohcimees kirjutas:
Kosmosnat kirjutas:Otseselt korgi maha keerates survet ei ole või see ei näita midagi?
See ei ole tagasivooluga kuidagi seotud, selle jaoks peaks olema ikka eraldi paagituulutustoru.
Kosmosnat kirjutas:Eks pean siis otsima ja vaatama, kas on umbes tagasivoolutoru
Kui läbipuhumiseks õhukompressor olemas, siis ei tohiks see mingi probleem olla. Sain aru, et sa kapotialt juba ühendasid sellesama tagasivoolu korraks lahti, kui rõhuregulaatori vahelt ära viskasid. Paned sinna kompressori otsa ja kuulad, kas hakkab paagis mulisema. :) Kuna mul paagi juurde ligipääs hea, siis tegin seda värki veel kahes osas - ühendasin paagi küljest toru lahti ja puhusin kapotialt kuni sinna maani läbi, juhuks kui selles osas oleks mingi p*sk sees olnud, siis ei oleks seda otse paaki puhunud. Ja alles pärast seda siis kuni lõpuni välja.

E: Minu kogemus ainult dohc puhul, vb ohc'il asuvad osad asjad mujal ja on teised süsteemid.
Ma pole veel midagi teha viitsinud, auto seisab külmas garaazis, ootan soojemaid ilmu. Kuid kui ilm lubab ja viitsimine peale tuleb, teen kindlasti need asjad selgeks, mis soovitasid. Ka mul pääseb tagasivoolu juurde lihtsalt, eks ma siis pean meeles ja teen samamoodi, nagu Sa tegid. Tahaks ikka sierraga suvel ka sõita :) ja norm küttekuluga, univ on selleks puhuks hea :) Tänud vastamast, kindlasti teavitan ka siia, kuidas läks, kui need kunagi tehtud saan! Tänud! Kristo
dub
kasutaja

Postitus Postitas dub »

Oli ka taoline probleem. Lasin Boschis ennast paljaks röövida kus tehti s*taauguni diagnosti, mille lõpp tulemusel vahetati ära lambda andur, õhulugeja, küünlad ja küünla juhtmed.
Aga noh, mootor töötab nüüd ideaalselt.
Äkki on abi.
Kosmosnat
kasutaja

Postitus Postitas Kosmosnat »

dub kirjutas:Oli ka taoline probleem. Lasin Boschis ennast paljaks röövida kus tehti s*taauguni diagnosti, mille lõpp tulemusel vahetati ära lambda andur, õhulugeja, küünlad ja küünla juhtmed.
Aga noh, mootor töötab nüüd ideaalselt.
Äkki on abi.
Tere! Tänan vastamast! Mul kõik need vahetatud, kuid õhulugeja ja lambda töötava auto pealt, ikka kala sees ja küttekulu ka laes tavasõiduga linnas 14-15l/100km :S
dub
kasutaja

Postitus Postitas dub »

Huvitav on see, et mul mootor küll töötab hästi aga kütuse kulu ka selline keskmine 15l/100'le.
Mina küll praegu ei oska rohkem seda viga kusagilt otsida, kas ehk veermikust võib sõltuda ka kütuse kulu?
Dexter
Klubi liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dexter »

dub kirjutas:Mina küll praegu ei oska rohkem seda viga kusagilt otsida, kas ehk veermikust võib sõltuda ka kütuse kulu?
jah, kontrolli ega mõni pidur peal pole
Kristjan
fanaatik

Postitus Postitas Kristjan »

Nukkv6ll pole lihtsalt v6lliks kulunud?
sierra mk I 5d
dub
kasutaja

Postitus Postitas dub »

uus võll on vahele pandud ja pidurid on ka ära vahetatud, ei ole peale jäänd
BlueQ
aktivist

Postitus Postitas BlueQ »

Gaasid korras? Ajab sini-musta heitgaasi segamini välja ? Endal oli kunagi selline kala, et ei käinud korralikult. Viga oli selles, et ajus oli massipuudus ja oli võtnud nominaalväärtused. Kütusekulu oli kah mingi 15l 100km kohta.Tartus DIAs tehti korda.
'92 Ford Sierra 2.0 DOHC
Vasta