K: ohc efi pritsung tõrgub, kus diagnostikat teha saab?
K: ohc efi pritsung tõrgub, kus diagnostikat teha saab?
Vahetatud on küünlajuhtmed, jagajakaas, rootor, süüde paika pandud, kuid nagu ikka jätaks vahele :s ja küttekulu norm sõiduga linnas on 13l/100km :s see pole norm! Kas keegi oskaks öelda, mida veel vaadata võiks ja kes kus sellele diagnostikat teeb ja palju maksab see või mida üldse tegema peaks sellise asja puhul?
Igasuguse abi eest tänulik! Kristo
Igasuguse abi eest tänulik! Kristo
Viimati muutis Kosmosnat, 27 Jaan 2013, 23:17, muudetud 2 korda kokku.
Re: K: ohc pritsung tõrgub pärast bensiinipumba vahetust!?
Ei mäleta enam täpselt, aga kas sellel polnud pumba kõrval kütuse rõhuühtlisti kobakat? Tean, et osadel vanadel audidel on ja ilma selleta mootor ei tööta korralikult. 

Tere! See kus on otsas see mingine junn, kas seda mõtlesidki? Sinna peaks veel midagi käima? Või see tagasivooluklapp vms?
Võtsin selle junni sealt vahelt ära nüüdseks ja panin otse, aga ikkagi tõrgub :s äkki polegi selle viga :S 

Re: K: ohc efi pritsung tõrgub, kus diagnostikat teha saab?

KEEGI EI OSKA AIDATA

No kui mootor jamab ja normaalsest kõrgem küttekulu, siis äkki ujutab üle, näiteks kütuse tagasivoolutoru paaki on umbes. Siis peaks küünlad ära tahmanud olema, võta maha ja vaata mis värvi on. Õhufilter vaata ka üle, äkki ei saa normaalselt õhku peale.
Ise maadlesin ka hiljuti puterdamisega, aga mul oli probleem küünlajuhtmetes.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
peppus temp anduriga on kah kütusekulu kõrge kuna segu pidevalt toores, kuid kas ka puterdamiseni kõrge?
Kui on uuem lambdaga variant, siis proovi lahtise lambda juhtmega. Talvel linnas 13 polegi kõige hullem.
Otseselt korgi maha keerates survet ei ole või see ei näita midagi?dohcimees kirjutas:No kui mootor jamab ja normaalsest kõrgem küttekulu, siis äkki ujutab üle, näiteks kütuse tagasivoolutoru paaki on umbes. Siis peaks küünlad ära tahmanud olema, võta maha ja vaata mis värvi on. Õhufilter vaata ka üle, äkki ei saa normaalselt õhku peale.
Õhufilter on uus, enne oli jh must ja sitane.
Ei usu, et küünalde viga on, kuna kui oli remondis, öeldi, et on korras küünlad!
Eks pean siis otsima ja vaatama, kas on umbes tagasivoolutoru
Üks kunagi rääkis, et sierrale lähevad vaid originaalsed küünlajuhtmed ja mingine firma pidi ka täpselt selliseid juhtmeid tegema, ei tea midagi selle kohta?
Tarmo kirjutas:peppus temp anduriga on kah kütusekulu kõrge kuna segu pidevalt toores, kuid kas ka puterdamiseni kõrge?
See vahetatud, langes 15l-lt 13l-le.
Lambda vahetatud, kütusekulu langes umbes 2-3l, algsest 20l/100km-le :s See 13l on väääga ökolt sõites, minu meelest pole see ikka ökoerx kirjutas:Kui on uuem lambdaga variant, siis proovi lahtise lambda juhtmega. Talvel linnas 13 polegi kõige hullem.

-
- Klubi juhatus
ohc polegi öko, mul läheb 20 sajale iS 
ma muidugi ei hoia end tagasi kah, samas v6 võttis mul justkui kah vähem
ja noh dohc'st ei räägigi
samas v6 ja dohc ei pidanud piiraja lähedal kah hoidma et liiguks

ma muidugi ei hoia end tagasi kah, samas v6 võttis mul justkui kah vähem

samas v6 ja dohc ei pidanud piiraja lähedal kah hoidma et liiguks

Nu is on hoopis nati midagi muud ja kw ka nati rohkem. Selge siis, et see võtabki nii palju
teised mehed räägivad siin ikka ökomaid jutte sama moto kohta, äkki siis motos kah asi, iga moto eri sorti 

Minu 2,0 OHC võtab hetkel linnas kuskil 10 kanti.
-
- Klubi juhatus
ega ma paagitäie testi pole is'ga teinud. see rohkem selle neetud kütuse seieri järgi, vbl mul pool paaki kütust täis aga näitab aind punase peale
aga jah is'l pole lambdat vbl see teeb ta kulu suureks. aga jah v6 ja dohc ju madalapöörde pillid nendega ei pidanud nii peal kah hoidma

aga jah is'l pole lambdat vbl see teeb ta kulu suureks. aga jah v6 ja dohc ju madalapöörde pillid nendega ei pidanud nii peal kah hoidma