Sierra 2.0 88kw- Siim
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: Sierra 2.0 88kw- Siim
miks sa poest universaalseid ei osta? oluliselt kergemad ja ei maksnud kah eriti fixuses.
Täna sai külg ees libisetud päris mitu tundi väike fotosüüdistus ka
kempi ja suurendatud pöörderaadius ikka väga lebo. Oleks ka väike küsimus kellegile targemale nimelt vahepeal paugub ja ajab musta ehk siis segu rikas kas võib asi olla lambdas või võib seda nt temp andur vms teha?

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
võib teha ka temp andur
Nii sellest ulmerikkast küttesegust sain lahti nimelt oli asi vaakumis, mis pidi musta karpi minema googeldades süütemoodul kuid ise arvan, regullib kuidagi pihusti lahtioleku aega. Nüüd kui mootor lõpuks ilusti käib olen jõudnud selgusele, et suvel lendab se dohc sealt vahelt minema ja tuleb asendada 2.8/2.9 v6ga kerge plaan siis uuem scorpio ligi võtta ja sealt saaks kohe ketassilla ja piduriuuenduse ka ära teha.
Täna sai järve peal käidud hommikul ja talverõõme nauditud kuid kui hiljem koolis koju läksin (pimedas) avastasin, et salong pime ja pargid ka kadunud, esijalgsel vaatlusel tundus, et kaitsmed terved ehk oskab keegi nõu anda?
Tulede teema oli seotud tulede lülitiga kuid nüüd uus probleem aukudest läbi sõidad kustuvad tuled ära (pargid jäävad põlema) ja siis hakkavad põlema tagasi mingiaeg.

Kus selline uhke rada on ?
Järvamaal kaismaal me olime esimesed kes sinna peale läksid ja improviseerisime ~3km pika raja.
Oleme nüüd päris täpsed, mina olin üks päev enne seal peal jubasiim123 kirjutas:Järvamaal kaismaal me olime esimesed kes sinna peale läksid ja improviseerisime ~3km pika raja.

Siim, unustasid ka mainida inimestele, et meil selline grupp, mille nimeks SnowHunterid
Kes tahab saab jälgida meie tegemisi https://www.facebook.com/groups/475978082527163/ 

Nii vahepeal pole midagi tarka toimunud va, et paagisisene pump kooles ära ja sellega veits jebitud nüüd sai kasutusele võetud e36 2 liitrise bensupump ja tuli ka jõud tagasi vana pump ilmselt ammu otsas juba. Täna juhtus kerge õnnetus nimelt sõitsin tagastange puruks. -.-

Numbrituli lendas pilbasteks selle korjasin kokku ja liimisin külge tagasi, et keegi midagi ütlema ei hakkas.

Numbrituli lendas pilbasteks selle korjasin kokku ja liimisin külge tagasi, et keegi midagi ütlema ei hakkas.
Ära enne kevadet uut panegi, kui (olematul) talvel liugu veel lasta kavatsed. Sul üv just parasjagu kevadel, aprillis. Enne seda paned uue stange.
Mul spetsiaalsed talvestanged lausa, mis korduvalt neetide-kruvide-plekitükkidega kokku lapitud. Parajad pusled juba.
Sügisel ja kevadel koos rehvidega vahetan alati ka stanged ära.
Mul spetsiaalsed talvestanged lausa, mis korduvalt neetide-kruvide-plekitükkidega kokku lapitud. Parajad pusled juba.

esivedu tähendab tõmbamist
Just ford sierra thingsrekkamees kirjutas:Ära enne kevadet uut panegi, kui (olematul) talvel liugu veel lasta kavatsed. Sul üv just parasjagu kevadel, aprillis. Enne seda paned uue stange.
Mul spetsiaalsed talvestanged lausa, mis korduvalt neetide-kruvide-plekitükkidega kokku lapitud. Parajad pusled juba.Sügisel ja kevadel koos rehvidega vahetan alati ka stanged ära.

Suveks jääb se auto nagunii seisma kuna suveks teine auto ja siis aega rahulikult vigadeparandust teha, et järgmine talv veel lõbusam oleksrekkamees kirjutas:Ära enne kevadet uut panegi, kui (olematul) talvel liugu veel lasta kavatsed. Sul üv just parasjagu kevadel, aprillis. Enne seda paned uue stange.
Mul spetsiaalsed talvestanged lausa, mis korduvalt neetide-kruvide-plekitükkidega kokku lapitud. Parajad pusled juba.Sügisel ja kevadel koos rehvidega vahetan alati ka stanged ära.