Rait[/quote]
Tark Sierra biibel näitab et soendus mootoi saab kätte salongi poolt. Ise pole ...maha kiskunud aga oleks vaja küll ,sest laulab 2. astmega. Kas ka määrida önnestub??? Kui önnestub anna teistele ka teada.[/quote]
SorrrY ....TRANSITI raamat sattus ette.
aga millega määrisid? kas mingi wd40 vahele laskmisest ka kasu, või see on ainult korraks? peaks ikka mingit grafiiti määrde moodi asja kasutama või vene Litoli ?
Üldiselt tuleks ikkagi määrida ventilaatori pukse, mis kipuvad võllile kas siis kinni jääma või kuivaks jääma. Sellest vdb-st seal kasu ei ole väga pikalt. Arvan et nädala pärast laulab ta sul samamoodi edasi. Kasuta ikka kas universaalset laagrimääret vms.
waher kirjutas:ma ei hakka uut teemat tegema...aga mul puhuri mootoril laagrid läbi...kui suurest tööst ja kulust me räägime?
odavam on uus vent osta ... kui sulle 90.a sedaani oma läheb siis 65 eeku või teed, selle varuosadeks. ps! saad mu kätte.
ja kui väga vaja, siis võime kohe peale ka panna!
mul vendil näiteks ei põle valgustus 2 ja 3 astmes kuid töötab kas kuskilt ei sa ühendust vms. aga kui pärast järgi aitab sis töötab niikaua kui näpud eemale saad siis kustub uuesti ära.