Kas olete märganud, Sierra müügikuulutuste vähenemist?

vaba teema, mula ja pläma...
Qubik
kasutaja

Re: Kas olete märganud, Sierra müügikuulutuste vähenemist?

Postitus Postitas Qubik »

Siinset kriitikat vaadates on ilmselge misk sierra on suht levinud hobi ja harrastuse objektina. Inimene ei ole iial rahul ju sellegamis tal juba olemas on. Seega alates juhitavusprobleemidest ja lõpetades pedaalideasendiga on kõik käsitöö ja õhtuste garaazinikerduste tulemusena muudetav. Seega selle foorumis sihtgrupis olevate inimeste põhijoon on siiski ilmselt oma sõidukisse kiindumus ja tahe seda saksmannide tehtud metallihunnikut au ja kuulsusepaistes hoida.
Ainult vaesel on kiire!
Ford Sierra,2.0ohc,83
Chevy Astro,4.3V6, 91
Peugeot 106 rallye, 94
AlarT
sõltlane

Postitus Postitas AlarT »

Qubik kirjutas:Siinset kriitikat vaadates on ilmselge misk sierra on suht levinud hobi ja harrastuse objektina. Inimene ei ole iial rahul ju sellegamis tal juba olemas on. Seega alates juhitavusprobleemidest ja lõpetades pedaalideasendiga on kõik käsitöö ja õhtuste garaazinikerduste tulemusena muudetav. Seega selle foorumis sihtgrupis olevate inimeste põhijoon on siiski ilmselt oma sõidukisse kiindumus ja tahe seda saksmannide tehtud metallihunnikut au ja kuulsusepaistes hoida.
Eks muidugi see, et Sierra meeldib, mulle ka Sierra meeldib, ei saa sellest haigusest lahti:P
Aga jah, Sierra juhitavuse kohta küll midagi halba ei ütle, alati on paremat, aga Sierral ka halb juhitavus ei ole, kui ta korras on ja norm kummid all:)
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
contact
sõltlane

Postitus Postitas contact »

vähenemine tähendab ainult üht! et need saavad varsti kangelasteks ja hakkavad hinda koguma... st seda et neid tuleb säilitada.

uued 2011a sierrad tulevad peale! tulevad tulevad, kus nad pääsevad :P
sierra astub mustangi rada 8)
küll mulle meeldiks, kui omaks ka üht 2011a väljalaske sirlit :twisted:
€-contact
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

Sierra müügi kuulutusi on tõesti väheks jäänud, võrreldes paari aasta taguste aegadega. Kus auto24-jas oli ikka mitu head lehekülge kuulutusi.

Ma ka sellepärast ei raatsinud maha müüa et endale meeldib ikka liiga palju. :)
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Rain
aktivist

Postitus Postitas Rain »

Nojah, vaadake kui palju on mondeo müügikuulutusi - aastapiirangut ei pannud, praegu auto24 ütleb, et 282...
http://www.itlabor.ee - emaplaatide ja videokaartide remont
AlarT
sõltlane

contact kirjutas:vähenemine tähendab ainult üht! et need saavad varsti kangelasteks ja hakkavad hinda koguma... st seda et neid tuleb säilitada.

kas tõesti 2011 tuleb uus Sierra välja?
Teet01
aktivist

Postitus Postitas Teet01 »

al101 kirjutas:
contact kirjutas:vähenemine tähendab ainult üht! et need saavad varsti kangelasteks ja hakkavad hinda koguma... st seda et neid tuleb säilitada.

kas tõesti 2011 tuleb uus Sierra välja?
Ei usu, et tuleb. See veebileht, kus sellest juttu oli, tundus kuidagi kahtlane. Igatahes usutavat muljet see ei jätnud. Sellest on isegi siin foorumis kuskil juttu olnud, aga ei viitsi praegu teemat otsida.
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Võibolla tuleb kah mõni uus ja huvitav Ford välja millele pannakse Sierra nimi.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
contact
sõltlane

Postitus Postitas contact »

kui see huvi peaks pakkuma siis on tulemas ka siuke riist välja jälle nagu Ford Taurus 2010
http://www.mundoautomotor.com.mx/web/20 ... urus-2010/
ja veel muid forde on tulemas ka mustang 2010 on tulemas :P väga mõnusa joonega ... ninas on ära tuntav cobra joon
http://autoshows.ford.com/268/2009/01/0 ... 0-mustang/
kuid selle uue sierra tuleku kohta veits vähe infot liikvel...
€-contact
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

contact kirjutas:kui see huvi peaks pakkuma siis on tulemas ka siuke riist välja jälle nagu Ford Taurus 2010
http://www.mundoautomotor.com.mx/web/20 ... urus-2010/
ja veel muid forde on tulemas ka mustang 2010 on tulemas :P väga mõnusa joonega ... ninas on ära tuntav cobra joon
http://autoshows.ford.com/268/2009/01/0 ... 0-mustang/
kuid selle uue sierra tuleku kohta veits vähe infot liikvel...

See uus Taurus, meeldib ikka väga, hea disainiga nii seest kui väljast. :)
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
AlarT
sõltlane

Uus Taurus, tundub tõesti vinge, minu arust meenutab ta esiots uut mondeot, mis tuli siis 2007 või nii midagi.
AlarT
sõltlane

vaatasin, siis taas Auto24-s sierrasid, tjah valik on veel kesisemaks hetkejuhul jäänud.
Aga kui otsida, siis leiab küll korralikke sierrasid, mitte väga kirve hinnaga.
mk1-sid ka vahest ikka mõnda veel näeb.
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Pole ju ostjaid, mõttetu on kuulutusele raha alla käia. See, et AlarT käib korra aastas statistikat tegemas ei tekita pointi 100eek kuus müügile kulutada. Ise te olete selle Sierra maine nii alla viinud, sest diilid käivad kusagil 2-3k juures. Ma siin tegin kap-remi just ja ei ole ühtegi huvilist 8k hinnale. Peaks veel 15k keretöödele ja värvimisele panema, et siis äkki keegi hakkab kokkuvõttes 5k peale tingima seda hinda. Ühesõnaga pointless on teha või müüa seni kuni 90% sierrade sihtgrupp on mingid ~20 aastased rahatud vempsid.
Sierra Is
AlarT
sõltlane

Tegelikult ei saa ma aru, mis pointist sa räägid.
Loomulikult vana odava auto puhul, ei tasu väga kuulutuse peale raha kulutada.

Ma lihtsalt lahkan seda teemat muud midagi, paistab et sa oled ahastuses oma sierra müügiga.
Vaata, asi on sedasi, et sierra turuhind pole eriti kõrge, nii on ta kogu aeg olnud, eks paljud teevad seda autot maha ka, kuigi mulle see mahategemine ei meeldi.
Ma tean seda tunnet, et keegi ei osta jne, aga müüa tahaks.
Samas ajavad mind ikka ja jälle närvi need inimesed, kes müüvad oma vanu autosid kirvehinnaga, mida need autod tegelikult väärt pole.

Mina tingin autot ostes hinda juba põhimõtte pärast, samuti raha säästmise pärast ja ka sellepärast, et seda autot kohe müüma haktes, sama raha tagasi ei saaks.
Mõtlen siis ükskõik, mis autot.

Ühtlasi on sammu teada tuntud reegel, et autosse matetud raha tagasi ei saada.
8000kr on ilmselgelt ülehinnatud su auto eest bomsch.
Kui teed mootorile kap-remondi siis ainult enda pärast, müügiga see hinda oluliselt ei tõsta, sest auto on endiselt vana ja inimesed ei tea mida sa täpselt tegid mootoris, ega jutust neile ei piisa.
Pealegi ,ega kapremonditud mootor pole uus, pealegi ega sa teda läbi ikka ei puurinud ju, seda enam pole sellest kapremondist mingist ülisuurt kasu.

Autosid taastatakse ja suuremalt remonditakse peamiselt ikka ja ainult enda jaoks.
Üksikud uunikumid ja erilised autod, mille taastamine end äriliselt ära tasub.

Ära unusta, et sierra on ikkagi võrdlemisi vana auto juba.
8000kr maksab korralik 1992a sierra.

Pealegi ükskõik, kuidas turuhind kujunenud on, midagi pole parata, turuhind on nagu ta on.
kniht
kasutaja

Postitus Postitas kniht »

sinuga täitsa nõus AlarT.
lisaksin siia juurde ka seda et turu hinna määrab ära tänapäeval saadavus, nõudlus ja kasutatavus. Toon näite mossede müügist. Tavaline turuhind on neil 3000-5000 krooni. Samas on müügil ka nn. mosseliiga masinad mida alla 10 000.- ültse ei müüdagi. kui siis hullult läbiaetud isend. Võidusõidukõlbulik isend alla mainitud hinna naljalt ei lasku, ja ostetakse.
Toon ühe näite veel, mis puudutab otseselt masinate varuosi. Eelmine sajand oli nn. "rahvamasinateks" Lada ja Sierra. Näiteks mosseid ja golfe ei tuntudki eriti. Sellest ka varuosade hindade erinevused meeletud. Aga vaadake praegu. Mosse ja Golfi varuosad on praegu kallimad kui Lada ja Sierra omad.

Kui keegi müüb sierrat 8000.- Palun väga, vb keegi leiab et just tema auto, ja ostabki ära. Samas peab see masin olema meeletult korras ja hindele 5++++, ei roostet, ei häireid mootori töös, salong tipp topp jne.

Minul endal on praegu kokku kolm masinat ja ühtegi ei plaani müüa. Olgugi et liikumisevõimelised on neist kolmest ainult 2 ja sierra ainuke legaalne sõiduk eesti teedel, mossega praegu näen vaeva et saada tema ka sinnamaani. Seega, kõik mis minu koduhoovi sõidab ja on ostetud kasutamiseks, lähevad käiku ja mina neid maha ei müü. Ainuke tee minu kodust läheb neil kuusakoski, kuid sedagi siis kui kere on läbi mädanenud ja taastamine on mõttetu.

vabandust kui lõpp natuke off topic läks
sry vigade pärast. klaver on -tsenseeritud- ja nuppud kanged nagu koolnud laibal.
Vasta