Ford Sierra 2,0 DOHC 91 tarmo -> K.A.L.A
käisin vaatasin kah tarmo auto uued veljed üle

suuremad pildid: http://nagi.ee/photos/italianopriit/619728/

suuremad pildid: http://nagi.ee/photos/italianopriit/619728/
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
nonii siis, sõitsin just esi kummi vastu äärekivi puruks, väike täke on veljel kah peal aga ei midagi hullu. eks tuleb nüüd minna lasta see kumm maha võtta, velg sirgu veeretada ja kumm järgmine peale.
kõige nõmedam on see et see oli normaalne kumm kah
stange vajus kah korra rippu, kuid jäi terveks ja keerasin ta kinni tagasi
vanakooli stange on ikka heast materjalist
kõige nõmedam on see et see oli normaalne kumm kah
stange vajus kah korra rippu, kuid jäi terveks ja keerasin ta kinni tagasi

-
- Klubi juhatus
noh hoogu natuke ikka oli aga mitte üle tänaval lubatu, ma arvan nii vähemalt. lihtsalt otsustasin liiga hilja et lähen teist teed, kuid kui pidurdasin siis olid rataste ja asfaldi vahel väikesed veerevad kivid.erki kirjutas:miks sa siis äärekivi selleks valisid?
hoog pidi siis ka ikka sees olema ju et lausa puruks see sõita..
aga hea see et velg jäi terveks ja käisin veljega eraldi kontrollis kah ja seal öeldi et ei ole vaja painutada midagi kuskilt, niiet kokku läks mul see kõik maksma 75 krooni kuna kumm oli keldris juba varasemalt olemas mille kerstilt velgedega kaasa sain

-
- Klubi juhatus
värvisin täna stange ja küljekarbid ära
kui õhtuks ära kuivavad panen külge kah ja homme õhtul saab tartus siis juba vaadata (paistab siis kas on võimalik üldse mul e-kaubamaja peale enam sõita 
hoiatan ette et ei viitsinud väga kvaliteetselt teha kuna muidu ei oleks see aasta külge saanudki kuna nii vähe on aega nendega tegeleda, eks talvel ole siis jälle aega teha kui koledaks kuivavad või midagi väga häirima hakkab

hoiatan ette et ei viitsinud väga kvaliteetselt teha kuna muidu ei oleks see aasta külge saanudki kuna nii vähe on aega nendega tegeleda, eks talvel ole siis jälle aega teha kui koledaks kuivavad või midagi väga häirima hakkab

-
- Klubi juhatus
kuna mul ei olnud originaalid, siis läksid aind kruvidega ülevalttamar kirjutas:Kuidas küljelaiendid kinnitasid ? Ise panin nö ülevalt silikoniga ja alt panen neetidega aaaga asi selles et kui silikoniga panna siis peab ta ca 3p nö hoidma pitskruvide all.