2.0 88kw universaal. Tanel (lk 4 uus auto)

Kasutajate pikendused
Suletud
Tanel.
kasutaja

Re: 2.0 74kw 1990 sedaan. Tanel.

Postitus Postitas Tanel. »

Pilti teha ei oska ja pole masinat ka millega teha. Kuid siiski on minus mahasurumatu sr.org viirusnakkus mis lausa sunnib enda äsja puhtaks pestud ekskrementi pildistama selle seebikarbiga. (eelmised pildid pole minu tehtud jne)
Pilte palju ja mõttetud aga so what :D Tuled koos suundadega peaks varsti minema korralikult kiletamisese. Samuti peaks millalgi toonklaas tekkima
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Brembo pidurid, Narva pirnid, Liquy moly määrdeained, Laagrid. Kõik autodest www.hlautoosad.ee
Tel: 53 472 118
Tanel.
kasutaja

A karotše lendas juhipoolne kile nafik täna. Ja siis differ vahetatud ja vähe teine ülekanne. Kogu selle asja juures muutus auto sitaks paremaks kui ta varem mu käes olnud on. Mingid pooled lõtkud, kolinad, mürad kadusid ja ka minek läks mahedamaks. Aint nüüd 100 pealt 2800 pööret. Kulu vast kõrgem. Kahju jah, et nii läks. Lisaks sellele hakkab laiskloom tööl ka käima veel.
Brembo pidurid, Narva pirnid, Liquy moly määrdeained, Laagrid. Kõik autodest www.hlautoosad.ee
no1
kasutaja

Postitus Postitas no1 »

Ja kus on Talvrõõmu pildid? :?
Tanel.
kasutaja

Pole :lol:
Tanel.
kasutaja

Kuid siiski leiutasin ühe igava videojupi http://www.youtube.com/watch?v=x8SrYASXpNU&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

Targemt pole teha?iffiga kaks pubekat.

Pilt
Pilt
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tanel.
kasutaja

Mis Ivo sulle nüüd ette jäi ? Mine püüa nüüd olla veits või vaata sr.org arhiivist enda tulekut foorumisse - võta veel üks klaasike or smth.

Btw see tagaklaas pole selline enam.
Sierrapower
turist

Postitus Postitas Sierrapower »

See sierrari kleeps on jumala äge ju:D
kreisitill
kasutaja

Postitus Postitas kreisitill »

Tanel enne kui kedagi pubekaks sõimama hakkad mõtle sellele oma subaru märgiga sirrale!!!!!Ära plõksi kui ise debiilsem oled!
Sierrari märk päris pull aga see radiotehnika on ikka ülekõige kahju et seda enam pole:D
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

kreisitill kirjutas:Tanel enne kui kedagi pubekaks sõimama hakkad mõtle sellele oma subaru märgiga sirrale!!!!!Ära plõksi kui ise debiilsem oled!
Sierrari märk päris pull aga see radiotehnika on ikka ülekõige kahju et seda enam pole:D
Jah ja mul oli tagaaknal suurelt M*UNN kah kirjas?kes sulle putru ültse pakkus?Sinu arvamus siin ei lähe absull korda kellegile,veel vähem minule,kui kriitikat ei kannata siis miks teema teha??Kõik autoteema tegiad peavad olema sellega arvestanud et tuleb kriitikat,avaldasin oma arvamust neile kahele kes lõbupärast neid väheseid allesjäänd sierrasid lõhuvad,usun et enamus klubiliikmeid on sellega nõus,et selline käitumine võtab maine väga alla,sierraclubi eesmärk on neid sierrasid hoida ja mainet mitte maha teha :!:
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Priit
Moderaator

Postitus Postitas Priit »

Tanel kirjutas: Jah ja mul oli tagaaknal suurelt M*UNN kah kirjas?kes sulle putru ültse pakkus?:
Heh, täitsa ametlik firmalogo ju :P
Pilt

google annab täpsemat infot

Kleeps kleepsuks, sierrameestel peaks ju ka kerge huumorimeel olema? Ja pealegi ei kanna antud masin mingit SIERRACLUB sümboolikat, mis otseselt siis ju klubi, kui sellise, mainet drastiliselt ei muuda
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

imho peeti silmas sierrade mainet
Tanel.
kasutaja

See on see tema, et absoluutselt igas margifoorumis hakkab üks ja sama jama pihta, et miks just selle autoga nii peab tegema ? Aga miks mitte ? Ega ma siis jumalaeest inimesi alla ei aja sellega. Inimesed tajuvad asju erinevalt ja ma leian, et see pole midagi hullu. Neid korralike sierrasid on küll ja küll ning ma austan seda. Tahtsin Tamari oma kunagi daily driveriks ära osta aga ta ei müünud. Lõppudelõpuks on sierra üks odav rahvaauto mis oli rõvedas masstoodangus ja milles pole midagi head kui ta mingi plank on.

Tagaklaasilt on eemaldatud ropp sõna ja selle asemel on Siga roolis keleps ohukolmnurgas. pilti ei viitsi tegema minna.
Radiotehnika, rõngas ja racing on alles.

Tanel, kas sa ikka oled õige inimene rääkima sellest, kes ja kuidas kannatab enda auto temas kriitikat ? (leegid, tigedad smailid ja :kill'e hästi palju) Meenub huh ?

Vot selline kleepekas on nüüd
Pilt
kreisitill
kasutaja

Postitus Postitas kreisitill »

Hoia seda radiotehnika kleepekat:D.See ikka andekas inimene olnud kes välja mõtles:)

Tanel talub kriitikat oma teemas ilusti,minule kollased udukad ei meeldind,kirjutasin aga tema ytles vastu et tema arust kõige sexikamad asjad auto juures ja tegi esituled ka veel selliseks:D
Viimati muutis Priit, 09 Jaan 2011, 11:54, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: muutsin väheke. Ei ole mõtet tanni ärritada, sellest head nahka ei tule
Tanel.
kasutaja

Radiotehnika klepsu autor olen täiesti ise, mõte tatist saadik peas mõlkund aga pole õiget teostus hetke olnud. Kleps peaks olema täiesti ainulaadne ja seni kuni kellegil teisel sellist pole on mu süda rahul :D Uduka klaasid on täiesti mõras ja kui saan teise stange millel udukad stange sisse käivad sebin kuskilt uued ja tuunin jälle kollaseks :D Esituled on nüüdseks tagasi valged ja auto nurk üheltpoolt veidi deformerunud aga sõitmist se ju ei sega. Auto suhtes mõlguvad erinevad mõtted peas, eks kevadel paistab mis temast saab. Välimust ma kindlasti siluma ei hakka, mis tehnika osas saab ongi lahtine :D
Suletud