Sai endale talvel funnimiseks üks sirts ostetud. Kevadel on ta võimalik mult ära osta

Igatahes alguses oli plaan, et sierra eest üle 5k ei maksa aga kui selle kuulutust nägin, siis miski kohe sundis mind seda ostma. Masina eest maksin 8k ja ülevaatus juulini. Ees tutikad kettad ja klotsid, kevadel alla saanud uue sumpa jooksu, eelmine sügis 4x uued amordid, kässar võtab nii, et maa on must ja rohkem mul vaja polegi

Roolivõimu tal pole mis mind vist jääbki häirima ja salongimüra sai vildiga summutatud päris kõvasti, nüüd juba inimlikum sõita. Peab selle avarii lüliti ka veel ära elimineerima ja siis peaks vapsee hea saama. Igatahes sai siin mõeldud, et teen talle head ja vahetan ära termostaaadi (temp tõusis aint normini) ja hammasrihma, kuna ei teadnud millal seda vahetama peab. Rohkem polegi nagu autoga midagi teinud. Aamm... Installisin taha ovaalid ja panin parktuled suundadese.
Sellega seoses otsiks inimest tallinnas kes:
1. Müüks mulle termostaadi korpuse (hea oleks kui vahetaks selle mul ise ära ka)
2. Keeraks paika süüte ( Oli juba ennem veits kahtlane ja peale rihma vahetust läks paigast nõks, mõnes gaasi pedaali vahemikus poob päris kinni, minekut pole ja tühikäik pole ka hea)
3. puuriks geneka pingutus poldi läbi genekal ja asendaks selle uuega
Inimene peaks asuma Tallinnas ja ma oleksin väga tänulik kui keegi temaga järgmine nädal tegeleks
Auto kohtus ka kährikuga mingi hetk, selle tagajärjel invaliidistus stange