Sierra xr4i, 2.8 85a - Melter.
Re: Sierra xr4i, 2.8 85a - Melter.
Xr4 jale rääkisin juba paar aastat tagasi,nimelt mul peaksid uued tagumised klotsid olema, vähemalt ühe poole omad !
Kui huvi siis mul nendega peale seismise pole midagi teha ja olen väikse raha eest nõus loovutama need.
Kui huvi siis mul nendega peale seismise pole midagi teha ja olen väikse raha eest nõus loovutama need.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Olen tõesti laisk olnudTanel kirjutas:Xr4 jale rääkisin juba paar aastat tagasi,nimelt mul peaksid uued tagumised klotsid olema, vähemalt ühe poole omad !

Teemasse ka- täitsa vinks voks ju
Ma peaks ka tagumisi pooltelje otsi tuunima et kapslid peale istuks sirgelt
XR4i

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
mul tegelikult sama teema nende pooltelje otstega 

Xr4,ei vabanda välja 
Aga kui järgmine puhkus tulemas,siis võin ka need tallinna ära tuua,hobikale läheb nagunii osasid vaja päälinnast.

Aga kui järgmine puhkus tulemas,siis võin ka need tallinna ära tuua,hobikale läheb nagunii osasid vaja päälinnast.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Kirjutan siia, et masin läheb väikest viisi operatsioonile. Tehakse uus poolraam alla ja vaadatakse muud põhjaalused plekid üle. Kui sellega ühel pool, siis peab mootoriruumi uued pihustid leidma ja väikest viisi iludetailidega nokitsema hakkama.
-
- Klubi juhatus
tore kuulda et korrastatakse
Keretööd jäid hetkel vahele - kes tegelema pidi jäi tsüklisse ja kaineks saades otsustas, et liiga kange töö. Teine mees olemas, aga hind pole päris nii sõbra oma kui eelmine. Tundub, et tuleb vist terve masin lõpuks uuesti juppideks kiskuda ja üleni üle käia - probleemseid kohti on ikka siin-seal küll. Tagumine poolraam eesotsas ja kehvasti tehtud värvitööd ja väiksemad roostekohad-mõlgid järgmisena.
Tehtud sai esisillale pool tööst ära. Uued õõtsad, sarniirid, kaitsekummid, esimesed kettad ja klotsid. Rooliloks läks paremaks, aga latt tuleb siiski ära vahetada, sest loks on sees ja mina tast lahti saada ei oska.
Vahepeal sai maal käidud (nagu näha, siis oleks vaja uusi suunatulesid - kui kellgil pakkuda, siis julgelt):

Ja niisama pilt:

Taha läksid uued rehvid kuna eelmised said ootamatult otsa
Fin.
Tehtud sai esisillale pool tööst ära. Uued õõtsad, sarniirid, kaitsekummid, esimesed kettad ja klotsid. Rooliloks läks paremaks, aga latt tuleb siiski ära vahetada, sest loks on sees ja mina tast lahti saada ei oska.
Vahepeal sai maal käidud (nagu näha, siis oleks vaja uusi suunatulesid - kui kellgil pakkuda, siis julgelt):

Ja niisama pilt:

Taha läksid uued rehvid kuna eelmised said ootamatult otsa

Fin.
-
- Klubi juhatus
http://www.sierraclub.ee/foorum/viewtop ... ead#unread" onclick="window.open(this.href);return false; siin on suundi pakkuda
selle rooliloksu koha pealt võiksid veel kontrollida ka rooli kardaani riste.
Eile said külge uued rihmad, aku, küündlad ja mootoris voolab värske õli. Ootan pingsalt küünlajuhtmeid saksamaalt lootuses, et see külmast peast sädemeprobleemidele lahenduse toob. Ühtlasi on kogu kapotialune juhtmemajandus on korrastamisel, et masin maha ei põleks suvalise nurga peal (kuumakindlad rüüsid selga ja normaalselt ära paigutada juhtmed) ja keretööd on hetkel sihiga jaanuar-veebruar.
Ühtlasi otsustas rebane sumbutisse eriti halva koha peale augu närida. Sõites on tunne nagu teise MS hävituslennukiga kulgeks
Ühtlasi. Kellegil tervet mk1 armatuuri pole pakkuda? Praegune lainetab pealtpoolt rõvedat moodi - on see äkki mingi tüüpviga fordi vanadel plastikutel?
Luukpära pagasniku kate / kübara alus ja recaro istmed oleks ka teretulnud pakkumine PS-i.
Ühtlasi otsustas rebane sumbutisse eriti halva koha peale augu närida. Sõites on tunne nagu teise MS hävituslennukiga kulgeks

Ühtlasi. Kellegil tervet mk1 armatuuri pole pakkuda? Praegune lainetab pealtpoolt rõvedat moodi - on see äkki mingi tüüpviga fordi vanadel plastikutel?
Luukpära pagasniku kate / kübara alus ja recaro istmed oleks ka teretulnud pakkumine PS-i.
Said nüüd uued küünlajuhtmed ka külge. Järgmise asjana peaks uue/uueväärse radika ventide kombo muretsema ja temp anduri peale asja tööle sättima, hetkel ummikutes kisub seier ikka punase peale tiksuma soojemate ilmadega. Keema pole õnneks veel läinud, ptui-ptui.
Ühtlasi õnnestus mingilt tolvanilt esiotsa parklas kõks saada. Stanges väike mõra ja tuled stanges katki. Uue tuled olemas, aga nüüd tahaks cosworthi stange ette sebida, et motiveerituna püsida kere taastamise osas. Hiljem (kauges perspektiivis) peaks sinna kapoti alla mõne scorpa pealt natuke vihasema asja aiste vahele ka vaatama.
Ühtlasi õnnestus mingilt tolvanilt esiotsa parklas kõks saada. Stanges väike mõra ja tuled stanges katki. Uue tuled olemas, aga nüüd tahaks cosworthi stange ette sebida, et motiveerituna püsida kere taastamise osas. Hiljem (kauges perspektiivis) peaks sinna kapoti alla mõne scorpa pealt natuke vihasema asja aiste vahele ka vaatama.
Vahepeal midagi väga juhtunud polegi - parem tagumine tuli hakkas segast panema, sai klemmid ära puhastatud ja uued pirnid sisse, toimib jälle viisakalt. Remonti saab hetkel tagumine vasak pidur, mis otsustas leemendama hakata ja jupp kütusetorust sai asendatud voolikuga - keegi oli tõstukiga toru lapikuks surunud. Ühtlasi masin nüüd talveseades lõpuks, sai ikka viimase hetkeni suvepastlatega ringi paarutatud 
Mingi pilt ka:

Mingi pilt ka:

-
- Klubi juhatus
klaasipesu dotsiku oled kätte saanud?
ilmselt mitte, see on pureja käes.
Melter helista talle 58052789
Melter helista talle 58052789
Sai siin jägermeister kodus lahti tehtud, et tähistada 5 aasta jooksul esimest autot, millel klaasipesu vedelik jõuab kapoti alt klaasi peale nupu vajutusega. 3D HD on sõita võrreldes tavapärase "lumekuul esiaknasse, kojamehed tööle, 2 min näed midagi, repeat" süsteemiga. Cheers.