Ford Sierra 2.0 DOHC ´90 Visible

Kasutajate pikendused
Vasta
Visible
fanaatik

Re: Ford Sierra 2.0 DOHC ´90 Visible

Postitus Postitas Visible »

Ei seda ma tean, et tulede mass läheb sinna "nina pleki" külge kohe tulede kõrvale. Aga mul oli loll mõte, et ehk on ikkagi tulede mass veel kuidagi seotud nende kahe aku aluse külge kinnituva massijuhtmega. Eile sai neid torgitud ja sellest tekkis idee, et ehk võib viga seal peituda. Samas mõeldes nüüd selle üle järgi siis saan ise ka aru, kui loll idee see oli, sest vaevalt on mingit vajadust tulede mass veel sinna vedada. :D
Kups
fanaatik

Postitus Postitas Kups »

täpselt nii. tulede mass kuhugi kerekülge pagasnikus. haige on vaadata neid autosi, millel suund sisse pannes taga käib värvimuusika :D
kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
Visible
fanaatik

Nii, tere tulemast Tallinnasse ! Ühesõnaga kui siiani on niisama igasuguseid mõtetuid asju nokitud, siis eile öösel käidi lõpuks autos sees. Lõhuti ukselukk ära, uks ise lööd lömmi luku ümbert, auto keerati kõik kapitaalselt segi ja lõhuti ära seest, kaasa võeti Pioneeri maki pult, isekirjutatud CD'd ja pagassist võeti kaasa Emexisse minekut ootav vana aku. Tore raisk ! :evil:
Asjadest pole eriti kahju, ok, võtku aga kõik see muu lõhkumine, mis seal tehtud on läheb mitmeid kümneid kordi kallimaks kui need mõttetud plaadid ja pult.
XcosworthX
fanaatik

Postitus Postitas XcosworthX »

Sellised taunod tuleks maha lüüa :?
tunnen kaasa,aga mis teha selliste jobidega.
m2giorav
kasutaja

Postitus Postitas m2giorav »

mõnel kohe ültse ei vea, mul üritati audisse sisse murta aga ei saadud. ainuke kahju on ukse link ja lukk
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

Visible kirjutas:Nii, tere tulemast Tallinnasse ! Ühesõnaga kui siiani on niisama igasuguseid mõtetuid asju nokitud, siis eile öösel käidi lõpuks autos sees. Lõhuti ukselukk ära, uks ise lööd lömmi luku ümbert, auto keerati kõik kapitaalselt segi ja lõhuti ära seest, kaasa võeti Pioneeri maki pult, isekirjutatud CD'd ja pagassist võeti kaasa Emexisse minekut ootav vana aku. Tore raisk ! :evil:
Asjadest pole eriti kahju, ok, võtku aga kõik see muu lõhkumine, mis seal tehtud on läheb mitmeid kümneid kordi kallimaks kui need mõttetud plaadid ja pult.
Mul mingi 2-2.5a tagasi, kui linna elama/tööle asusin siis ka teise nädala alguses murti escuse sisse ja viidi minema:Panasonic-u makk, kõlarid, hunnik plaate, võtmed jne. Mõlemad ukselukud keerati puruks uksed olid ka lukku juurest mõlkis, salongis lõhuti palju plastik detaile ja õliste/pasaste näppudega katsuti ka valgeid päikesesirme (ilusad näppujäljed jäid maha). mendid käisid ka vormistasid ära ja kõik. Muidugi ma pole neid kodu ümbruses olevaid pandimajasid(Lombard-eid) läbi kamminud, aga nsr et tavaliselt tuleb see sama kraam samas kohas müüki 2-3nädalat hiljem. :roll:

Muidugi mul sõbrad mingi aeg sattusid öösel peale, kui nende autose sisse üritati murda (ühest lukust saadi jagu). Kuna nad kuskilt läbult tulid ju vist olid ennast päris meheks joonud, siis võtsid neil sibulatel/narkaritel p***est kinni tõmati korralik keretäis ja 2 vist lõigati põlved ka läbi. Krt oleks ise kätte saanud oleks ka rämeda kelgu tõmmanud. :twisted:
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
m2giorav
kasutaja

Postitus Postitas m2giorav »

mul vennal murti norras sierrasse sisse, ära eriti midagi ei lõhutud, aga rahaline kahju oli hiiglaslik, makid, kõik pro tööriistad jne
Visible
fanaatik

Jah üldiselt seis on nigel. Homme lähen Minismarti ja ilmselt saan ukse mõlgi osas sealt abi. Neil see teenus, et tõmmatakse mõlke välja nii, et hiljem detail värvimist ja muud keretööd ei vaja. Lisaks on üks sõber nõus loovutama ühe enda seisva Sierra korraliku armatuuri nii, et nädalavahetusel peaks ilmselt saama salongi enamvähem korda. Ja kindlasti tuleb nädalavahetusel signa peale aretada.
waher
fanaatik

Postitus Postitas waher »

IvoK kirjutas:
Visible kirjutas:Nii, tere tulemast Tallinnasse ! Ühesõnaga kui siiani on niisama igasuguseid mõtetuid asju nokitud, siis eile öösel käidi lõpuks autos sees. Lõhuti ukselukk ära, uks ise lööd lömmi luku ümbert, auto keerati kõik kapitaalselt segi ja lõhuti ära seest, kaasa võeti Pioneeri maki pult, isekirjutatud CD'd ja pagassist võeti kaasa Emexisse minekut ootav vana aku. Tore raisk ! :evil:
Mul mingi 2-2.5a tagasi, kui linna elama/tööle asusin siis ka teise nädala alguses murti escuse sisse ja viidi minema:Panasonic-u makk, kõlarid, hunnik plaate, võtmed jne. Mõlemad ukselukud keerati puruks uksed olid ka lukku juurest mõlkis, salongis lõhuti palju plastik detaile ja õliste/pasaste näppudega katsuti ka valgeid päikesesirme (ilusad näppujäljed jäid maha). mendid käisid ka vormistasid ära ja kõik. Muidugi ma pole neid kodu ümbruses olevaid pandimajasid(Lombard-eid) läbi kamminud, aga nsr et tavaliselt tuleb see sama kraam samas kohas müüki 2-3nädalat hiljem. :roll:

Muidugi mul sõbrad mingi aeg sattusid öösel peale, kui nende autose sisse üritati murda (ühest lukust saadi jagu). Kuna nad kuskilt läbult tulid ju vist olid ennast päris meheks joonud, siis võtsid neil sibulatel/narkaritel p***est kinni tõmati korralik keretäis ja 2 vist lõigati põlved ka läbi. Krt oleks ise kätte saanud oleks ka rämeda kelgu tõmmanud. :twisted:
nii tulekski teha,minu halli sedaani murti ka kunagi tallinna sadamas sisse,viidi minema 6k-ne kenwood ja lukk oli muidugi pilbasteks ning mõlk ka:)
ja paar nädalat tagasi koolis klassivennal,paralleel vennal ja kehka õpsilt samuti virutati makk ära ja kõik ühel ja samal päeval.värdjad rsk.
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

Sellega meenub, et ma olen ise enda sierrasse sisse murdnud :D Mina tegin seda muidugi nii, et ei jäänud jälgegi 8) .
Visible
fanaatik

Käisin täna Minismarti meestele ust näitama ja hinna pakkumiseks öeldi 700.- :cry:
Ehk siis ilmselgelt rohkem kui ma ootasin/lootsin. Praegu mõtlen tõsiselt, et kas klopsida ise kuidagi kõveralt see sirgepoolsemaks või lasta see teha proffidel nii nagu peaks. Samas paned selle 700.- sinna alla ja keegi ei garanteeri, et järgmine nädal uks samas seisus pole.
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

See vist veits odavam http://www.carfix24.eu/?lang=est&m1=84&m2=20&m3=55" onclick="window.open(this.href);return false;
Visible
fanaatik

Käisin seal ja kodulehe hinnakirja järgi võiks küll oletada, et tegu on odavama kohaga aga kohale minnes ei teadnud keegi nendest soodustustest midagi ja hinnaks öeldi samamoodi 600-700.- ja kahtlev jutt juurde, et äkki saab ja võib-olla ei saa ka sirgeks ja, et nad ei saa midagi kindlalt lubada jne. Et ühesõnaga, teen südame kõvaks ja homme läheb siis auto Minismarti. Praeguste arvutuste kohaselt saab auto jälle korda kuskil 1000.-. Palju raha täiesti mõttetult tuulde lastud sisuliselt. :(
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

on enne raha mõtekalt tuulde lastud kui vargad autot on rüvetanud, loomulik et selle raha oleks mujale pannud kui ei oleks nii läinud, soovitan osta öö kaamera ja aknale lähedale parkida auto
aknast kaamera filmib ja siis on väike lootuski tulevikus midagi tagasi saada
suusabaas
kasutaja

Postitus Postitas suusabaas »

Signa võiks ikka peal olla. Autot rüüstamas käivad enamjaolt narkarid ja need pelgavad juba seda vilkuvat tulukest.
Teadjat venda jah see signa ei huvita, kuid kui suur on tõenäosus, et mingi proff sierrast midagi tahab? :)
Vasta