Ford Sierra 2.0 DOHC ´90 Visible

Kasutajate pikendused
Vasta
Henn
fanaatik

Re: Ford Sierra 2.0 DOHC ´90 Visible

Postitus Postitas Henn »

no ma ju ütlesin et kui parem õli panna jääb tiksumine vaiksemaks või kaob sootuks :mrgreen: aga kuidas siis selle 4pakiga jääb, traadi eest :roll:
waher
fanaatik

Postitus Postitas waher »

ma vaatan et lase haapsalu kandis ringi viimastel päevadel 8)
Visible
fanaatik

Postitus Postitas Visible »

No selle tiksumise osas olin juba ise ammu kindel, et uue õliga jääb see vaiksemaks, kuna ma oletan, et see õlifilter oli jälle umbes sellest lögast, mille mootorit lahti pesi. Kahe õlivahetusega nii olnud, et uue õliga töötab ilusti ja siis mingi aja pärast lööb tiksu sisse külmalt käima pannes ja madalamatel pööretel tundus õlisurve kehvapoolne. Seekord sai jälle suht suuri klimpe vana õliga mootorist kätte, et veidi lootus on, et saab mootori lõpuks puhtaks.
Henn, järgmine kokkutulek toon sulle siis midagi ilusat abi eest ! :)

Waher, ma jah nüüd mõned päevad jälle Haapsalus. :D
-Eero-
aktivist

Postitus Postitas -Eero- »

Oot, ma vahetan ka õli ära selle kuu jooksul, siis võrdleme tikse. :D
Henn
fanaatik

Postitus Postitas Henn »

filter ka siis :P
Visible
fanaatik

Nii, täna tegelesin/tegelen selle kõvalistuja jalgealuse basseiniga. Esimene asi oli kohe luugi äravoolu toru. See käis ilusti läbi ja mingit probleem sellega polnud. Edasi uurisin kõiki tihendeid ja ma ei tea mida kõike veel. No mitte midagi aru ei saa, kõik klapib, kuskilt sisse tulla ei tohiks aga ometi kuskilt läbi ussim*unni ikka ajab sisse. Selgus jälle tore tõsiasi, et vanade omanike lollus ja lohakus taaskord jama kokku keeranud. Nimelt kunagi mingi aku aluse peal keema lastud ja ilmselselgelt oli kellegil raske siis seda akuhapet seebivee või millegi sarnasega neutraliseerida. Tulemuseks see, et aku alusest pole niikuinii enam üle poole algsest alles, suurem osa pudises ammu laiali ja pool allesjäänust on veel nii pehme, et ega sinna midagi tagasi keevitada ka ei kannata. Nüüd aga seal roosteuss märatsenud ja need kohad, kus alus vastu kere toetab on kere läbi mädanenud ja kõik vihmavesi, mis pikki klaasi alla voolas tuli ilusti seda kaudu salongi.
Sellega seoses tekkis kohe küsimus, et kas aku aluseid pole kuskil olnud pakkuda varuosa plekina ?
Heiti
aktivist

Postitus Postitas Heiti »

Visible kirjutas:Sellega seoses tekkis kohe küsimus, et kas aku aluseid pole kuskil olnud pakkuda varuosa plekina ?
ma olen leidnud siit leheküljelt:
http://www.oldcars.de/shop/index_en.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
vaata sealt find parts ning jupi nimeks pane "repair panel battery floor lower"
ainult et see on saksa lehekülg,ja ei tea kas eestisse ka saab tellida?
Ford Sierra 2.0i DOHC 89a. 3D. Müüdud
Ford Focus 2.0 107kw 05a. 3D.
Visible
fanaatik

Ehk kuidagi saab aga ma eelistaks pigem mõnda Eesti varuosa poodi. Loomulikult kui kuskilt siit saada pole siis tuleb ilmselt proovida sealt tellida.
legendaarne666
Klubi auliige
Kontakt:

Postitus Postitas legendaarne666 »

Tuttav mure.Ma enda omale sain ühe sierra pealt korraliku mida me lammutasime kunagi.Ja just eelmine nädal viisin oma scorpa vanarauaks ja mõtlesin,et ega kellegil seda akukarpi ikka ju vaja pole :?
Visible
fanaatik

Kuidas sa muidu uue aluse tervelt kätte said ? Puurisid lihtsalt need kinnutuspunktid läbi ja oligi käes ?
legendaarne666
Klubi auliige
Kontakt:

Postitus Postitas legendaarne666 »

Just nii ma tegin ja oma autole panin uue pleki alla ja karbi panin neutraalsilikoni ja suurte neetidega sinna kinni.Siiani ok.
Visible
fanaatik

Jälle !! :(
Seda nädalat vist ei tule kunagi, kui auto suudab ühes tükis nädal aega olla. Täna siis läks benapump.
Selle auto remont on küll nagu seitsme peaga lohe tapmine - tee kaks asja korda, kolm laguneb ära.
Tehnic
fanaatik

Postitus Postitas Tehnic »

minu sirtsul ei lagunend aastaga peale rehvide ja rattalaagri midagi ära 8)
XR4 2.9i
Visible
fanaatik

Mul need veel siiani lagunemata aga ei tasu veel rõõmusta, küll need ka jõuavad.

Ühesõnaga siis tänase päeva tulemus : bensiini pump ei tööta, ühele poole suunatuled läinud, salongi soojendus ei toimi.
Lausa fantastiline. :roll:
waher
fanaatik

Postitus Postitas waher »

krt see on küll lausa veider,alles jäänud varujuppidest saad uue sierra kokku klopsida,igaljuhul jaksu teostamisel ja ega need bensupumbad lähevad ka....lase aku pealt korra vool taha ja korras ta ongi jälle.
Vasta